#Madrid –

Comunitatea Madrid oferă opt noi cursuri de specializare de formare profesională (FP), în special cele privind implementarea rețelelor 5G; Descriere audio și subtitrare; Instalare și întreținere sisteme conectate la internet (IoT); Dezvoltare de jocuri video și realitate virtuală; Culturi celulare; Avioane pilotate de la distanță-drone; Brutarie si patiserie artizanala; și Întreținere și siguranță în sistemele de vehicule hibride și electrice.

Consiliul de Guvernare a aprobat săptămâna aceasta planurile de studii ale tuturor acestor învățături, care au scopul de a completa și aprofunda competențele elevilor care au deja o diplomă de pregătire profesională sau care îndeplinesc condițiile de acces. Prin această inițiativă, Ministerul Educației, Științei și Universităților urmărește să răspundă atât nevoilor de calificare și acreditare ale lucrătorilor, cât și noilor cerințe ale pieței muncii.

Cursul Implementarea rețelelor 5Gcare aparține familiei Electricitate și Electronică, va permite studenților să acceseze sectorul economiei și industriei digitale, în timp ce Autodescriere și subtitrare Acesta va oferi abilitățile necesare pentru a realiza lucrări audiovizuale, spectacole live și evenimente.

Instalarea și întreținerea sistemelor conectate la internet (IoT) Este destinat asamblarii, configurarii si punerii in functiune a tuturor tipurilor de dispozitive, de la senzori la obiecte comune. În Dezvoltarea jocurilor video și a realității virtuale, Veți învăța cum să creați aceste programe și cursul de specializare al Culturi celularecare aparține sectorului chimic, crește oportunitățile de angajare în companii și laboratoare din acest domeniu.

La rândul ei, cel al Aeronavă pilotată de la distanță vă va permite să vă specializați în vânzarea, construcția, întreținerea, repararea și gestionarea dronelor. Brutărie și patiserie artizanală va autoriza ca aceasta activitate sa se desfasoare in unitati care produc acest tip de produse alimentare si, in final, cea de Întreținere și siguranță în sistemele vehiculelor hibride și electrice Acesta vizează formarea șefilor de zonă și a responsabililor de securitate din această ramură.

Sursa: Comunitatea Madrid – Comunitatea Madrid oferă opt noi cursuri de specializare de formare profesională