La numai cateva ore dupa ce si-a cumparat un veritabil Ferrari, un fotbalist argentinian de la clubul Valencia a fost la un pas de moarte.

Accidentul s-a produs ieri seara, in jurul orei 18, in apropierea bazei sportive din localitatea Paterna. Mijlocasul de la clubul din Valencia, Ever Banega, isi conducea noua achizitie, un Ferrari 360 Modena din 2004 pe care-l cumparase cu doar cateva ore inainte.

La un moment dat a vazut flacari in oglinda retrovizoare si a sarit cata a putut de repede in masina. Flacarile au aprins si copacii si buruienile din apropierea soselei, iar masina a fost mistuita de flacari. Modelul de Ferrari condus de Banega este evaluat, la mana a doua, la 70 – 90 de mii de euro.

Cabinetul de presa al clubului a precizat pentru agentia EFE ca jucatorul de fotbal a reusit sa scape din masina, in apropierea bazei sportive, de unde au fost alertati pompierii.

Echipajele de interventie au stins focul, dar masina a fost distrusa complet in urma incendiului. Din cauza incidentului, ceilalti fotbalisti si ziaristii au intarziat la antrenamentul echipei din Valencia.

Ever Banega a mai fost implicat intr-un accident pe 19 februarie cand a suferit leziuni serioase. La acea data, fotbalistul a uitat sa traga frana de mana de la masina sa Audi R8 si in timp ce umplea rezervorul cu combustibil, autoturismul s-a deplasat si i-a prins piciorul intre roata si bordura. Ever Banega urmeaza sa fie din nou apt pentru antrenamente in zilele urmatoare, daca nu se mai petrece nici un accident.