O fata de 17 ani a murit, iar alti patru membri ai familiei sale au fost raniti, marti dimineata, dupa ce autoturismul in care se aflau a fost izbit frontal de un TIR, pe DN 7, in judetul Arad, informeaza Mediafax.

Accidentul a avut loc intre localitatile aradene Nadlac si Pecica, pe DN 7, unde un autoturism Mercedes a fost izbit violent de un TIR care intrase pe contrasens. In autoturism se afla o familie din orasul aradean Sebis, care revenea dintr-o vacanta petrecuta in Spania.

Potrivit Biroului de presa al Politiei Judetene Arad, soferul automarfarului a intrat pe contrasens pentru a evita un alt camion, care stationa pe banda sa de mers in urma unei defectiuni.

In urma impactului, o fata de 17 ani din masina a murit pe loc, tatal ei, aflat la volan, fiind in stare critica, in timp ce alti trei membri ai familiei au fost raniti.

In urma impactului, autovehiculul familiei a fost proiectat intr-un copac de pe marginea drumului. La fata locului a fost solicitat si un echipaj de descarcerare din cadrul ISU Arad care l-au scos dintre fiarele contorsionate ale microbuzului pe capul familiei, scrie Arad Online.

Toti cei patru raniti au fost preluati de ambulante si dusi la Spitalul Judetean Arad. Soferul automarfarului care a intrat pe contrasens are 44 de ani si este din Craiova, el fiind cercetat penal pentru ucidere din culpa si vatamare corporala grava din culpa.