#Torrejon – • Primarul din Torrejonero a avut o întâlnire de lucru cu delegatul Guvernului Spaniei la Madrid, Francisco Martín, la sediul acestei instituții de pe strada Miguel Ángel nr. 25 din Madrid

• Cu această întâlnire de lucru, Alejandro Navarro începe să-și îndeplinească unul dintre angajamentele anunțate în discursul său electoral în calitate de primar al orașului Torrejón, și anume „Îmbunătățirea securității și conviețuirii prin consolidarea Poliției Locale, în personal și mijloace, și construirea noii Poliții Naționale. Stația și noua stație de pompieri”

• „Unul dintre obiectivele întâlnirii este consolidarea colaborării efective între forțele de securitate de stat prezente în oraș, care contribuie la îmbunătățirea securității și conviețuirii în Torrejón de Ardoz”, a subliniat primarul.

• Primarul a transmis delegatului Guvernului importanța ca lucrările de construcție a noii Posturi Naționale de Poliție să se desfășoare într-un ritm bun, ale cărei lucrări au început deja pe terenul de 3.450 de metri pătrați pe care Primăria Torrejón de Ardoz l-a transferat către Ministerul de Interne în ianuarie 2008 și este situat pe strada Álamo, la colțul străzii Hilados, lângă Puerta de Alcalá din Parque Europa, la câțiva metri de actuala

• Torrejón de Ardoz este unul dintre cele mai sigure orașe din Comunitatea Madrid, după cum confirmă datele Ministerului de Interne oferite anul trecut de anteriorul delegat al Guvernului Spaniei la Madrid

• La întâlnire au fost abordate și alte aspecte foarte importante pentru oraș, precum crearea viitoare a benzii de autobuz vao pe A2 între Torrejón de Ardoz și orașul Madrid.

Primarul, Alejandro Navarro Prieto, se întâlnește cu delegatul Guvernului Spaniei la Madrid, în conformitate cu angajamentul său de a îmbunătăți securitatea în oraș. Cu această întâlnire de lucru, Alejandro Navarro începe să-și îndeplinească unul dintre angajamentele anunțate în discursul său electoral în calitate de primar al orașului Torrejón, și anume de a „îmbunătăți securitatea și conviețuirea prin consolidarea Poliției Locale, în personal și mijloace, și construirea noii Comisii de Poliție din Poliția Națională și noul Stație de Pompieri.”

Primarul Torrejonero a avut o întâlnire de lucru cu delegatul Guvernului Spaniei la Madrid, Francisco Martín, la sediul acestei instituții de pe strada Miguel Ángel nr. 25 din Madrid. La întâlnirea instituțională au participat și primul viceprimar și consilier pentru Lucrări, Curățenie Urbană, Administrare și Contractare, Valeriano Díaz, și al doilea viceprimar și consilier pentru Strategia și Prospectivă Orașului, José Luis Navarro.

„Unul dintre obiectivele întâlnirii este consolidarea colaborării efective între forțele de securitate de stat prezente în oraș, care contribuie la îmbunătățirea securității și conviețuirii în Torrejón de Ardoz”, a subliniat primarul.

Primarul i-a transmis delegatului Guvernului importanța ca lucrările pentru construcția noii Posturi Naționale de Poliție să avanseze într-un ritm bun, ale cărei lucrări au început deja pe terenul de 3.450 de metri pătrați pe care Consiliul Local Torrejón de Ardoz l-a dat Ministerului. de Interne în ianuarie 2008 și care se află pe strada Álamo la colțul străzii Hilados, lângă Puerta de Alcalá din Parque Europa, la câțiva metri de cea actuală.

Torrejón de Ardoz este unul dintre cele mai sigure orașe din Comunitatea Madrid, după cum confirmă datele Ministerului de Interne oferite anul trecut de anteriorul delegat al Guvernului Spaniei la Madrid.

La întâlnire au fost abordate și alte aspecte foarte importante pentru oraș, precum crearea viitoare a benzii de autobuz-vao pe A2 între Torrejón de Ardoz și orașul Madrid.

Sursa: Primarul, Alejandro Navarro Prieto, se întâlnește cu delegatul Guvernului Spaniei la Madrid, în conformitate cu angajamentul său…