#Torrejon – • Din cauza vremii nefavorabile așteptate, desfășurarea normală a Spectacolului Fuente poate fi afectată și poate fi chiar suspendată.

• Vecinii se vor putea bucura de marele spectacol de apă, lumină și sunet cu intrare gratuită, care de această dată ajunge vineri cu „Locos X los 80”, în timp ce sâmbăta și duminica va fi rândul „Fericirii”, un creație care a triumfat deja în ultima ediție

• Nopțile de vară din Torrejón sunt unice și irepetabile cu marele spectacol de apă, lumină și sunet care nu lasă indiferent pe oricine vine să-l vadă. În acest sens, cea mai bună zonă pentru a vă bucura de el va fi Teatrul Grec din Europa Park, care are o capacitate de aproximativ 700 de persoane.

• Consiliul Local Torrejón de Ardoz oferă vecinilor săi unul dintre cele mai bune programe culturale și de agrement gratuite de vară din Spania
Spectacolul cu fântână Parque Europa se apropie de finalul său. Astăzi, vineri, 15, mâine, sâmbătă, 16, și duminică, 17 septembrie, la ora 22:30, locuitorii se vor putea bucura în continuare de marele spectacol de apă, lumină și sunet care de această dată vine vineri cu „Locos X los 80”, în timp ce sâmbăta și duminica este rândul „Fericirii” , o creație care a triumfat deja în ultima ediție. Acest sezon se va încheia pe 24 septembrie, așa că cei care nu au venit încă să-l vadă, mai este timp. Din cauza vremii nefavorabile așteptate, desfășurarea normală a Spectacolului Fuente poate fi afectată și poate fi chiar suspendată.

Torrejón de Ardoz, 15 septembrie 2023. Nopțile de vară din Torrejón sunt unice și irepetabile. Apa, lumina și sunetul se vor reuni într-un spectacol senzațional care nu va lăsa indiferent și gratuit pe nimeni care vine să-l vadă. În acest sens, cea mai bună zonă pentru a te bucura de el va fi Teatrul Grec din Parque Europa, care are o capacitate de aproximativ 700 de persoane.

Este una dintre numeroasele atracții ale Parque Europa și o inițiativă care a devenit deja o referință culturală și un eveniment de vară obligatoriu în Comunitatea Madrid.

Cu aceasta și alte propuneri, Consiliul Municipal Torrejón de Ardoz oferă vecinilor săi unul dintre cele mai bune programe culturale și de agrement gratuite de vară din Spania, adăugând la Cinematograful de Vară, spectacolele din Parcul Europa, Zilele Speciale în parcurile tematice sau municipale. piscine, printre altele, care alcătuiesc o gamă largă de posibilități de divertisment de neegalat.

Sursa: Mâine, vineri, 15, sâmbătă, 16 și duminică, 17 septembrie, de la ora 22:30, continuă noul sezon al Fest Show…