Consiliul orașului Arganda del Rey și-a lansat canalul pe aplicația de mesagerie instantanee Telegram, la care vă puteți înscrie gratuit oricui il doreste prin link-ul https://t.me/aytoargandadelrey. Prin intermediul acestuia puteți primi informații de la Consiliul Local Arganda del Rey, cu noutăți, apeluri pentru

Consiliul Local Arganda del Rey și-a lansat canalul în aplicația de mesagerie instantanee Telegram, la care oricine dorește se poate înscrie gratuit prin link-ul https://t.me/aytoargandadelrey. Prin intermediul acestuia puteți primi informații de la Consiliul Local Arganda del Rey, cu știri, apeluri pentru evenimente și știri, așa cum se face cu alte rețele sociale și site-ul municipal.

În acest fel dorim să deschidem un nou canal de comunicare cu publicul pentru a promova cunoașterea activităților desfășurate de consiliul local prin toate direcțiile sale. Acest canal este un exemplu al importanței pe care Consiliul Local o acordă comunicării prin intermediul rețelelor de socializare, informații care sunt din ce în ce mai solicitate de locuitorii municipiului.

Retur

Sursa: Consiliul orașului Arganda del Rey își lansează canalul Telegram | Primăria Arganda