#Spania – Robles a indicat că „totul este gata” și a felicitat AGA pentru „treaba grozavă pe care a făcut-o” și a explicat că programa a fost adaptată astfel încât prințesa Leonor să poată studia două cursuri într-un an, singura particularitate că moştenitoarea Coroanei va avea.

„Vrem să dăm maximă normalitate prezenței și pregătirii prințesei în Academie”, adăugând că există „dorința maximă ca ea să fie pe picior de egalitate cu restul colegilor de clasă”.

„Spania se poate simți foarte mândră de forțele sale armate, care fac o treabă magnifică în Spania și în lume, și este foarte bine că Prințesa Asturiei cunoaște și apreciază și este alături de colegii ei încă de la început”, a subliniat el. ministrul, adăugând că „pregătirea militară este foarte solicitantă, și solicitantă, dar în același timp conferă calități de conducere și, mai ales, valori, umanitate și camaraderie, care cred că sunt foarte importante”.

Ministrul Apărării a remarcat că „există un mare entuziasm, pentru că credem că este foarte important ca Alterarea ei regală, Prințesa Asturiei, care la vremea ei este chemată să dețină conducerea Forțelor Armate, să știe foarte îndeaproape care este pregătirea. si cariera militara.

„Prițesa sosește pe 17 ca o elevă normală, cu familia ei și totul ca obișnuit”, a reiterat Robles, comentând că viitorul cadet este bine dispus și își așteaptă încorporarea ca orice alt elev „cu entuziasm, cu așteptări și Sunt sigur că o să se bucure foarte mult”, a conchis Robles.

Directorul AGA, generalul de brigadă Manuel Pérez López, l-a primit pe ministru împreună cu alți comandanți ai academiei și a oferit o prezentare asupra planurilor de studii pe care le vor studia noii studenți, care în primele săptămâni vor consta în principal din dobândirea de cunoștințe de bază privind legislația și reglementările militare, care vor fi completate cu pregătire fizică și instruire militară.

Curriculum-ul Prințesei Asturiei va fi alcătuit din materii generale, alături de altele din ceea ce va fi specialitatea ei fundamentală, Infanteria, iar ea își va completa pregătirea cu limbi străine.

Robles a făcut un tur al facilităților Academiei, de la serviciul de sănătate, cabanele cadeților, sălile de clasă și sălile de mese. Ulterior, au împărțit un prânz informal în sala directorilor, care a încheiat vizita la AGA.

Răniți ucraineniAnterior, ministrul Apărării s-a deplasat la Spitalul General de Apărare „Orad y Gajias” din capitala Aragonese pentru a se întâlni cu ucrainenii răniți și pentru a o saluta pe fata din Mali (Djita).

După ce a fost primit de directorul centrului, generalul de brigadă Juan A. Lara, Robles a stat de vorbă cu echipa medicală care are grijă de ucraineni înainte de a merge să-i întâmpine și să se intereseze de recuperarea lor.

În timpul vizitei, ministrul a folosit ochelari de realitate virtuală pentru a viziona un videoclip, mediu folosit ca terapie pentru recuperarea răniților. Prin această tehnologie sunt generate situații de zi cu zi cu scopul de a-i ajuta să controleze stresul posttraumatic sau fobiile.

Ministrul interimar al Apărării, Margarita Robles, în timpul vizitei sale la Spitalul General de Apărare

Mai multe informatii Galeria foto pe Flickr a Ministerului Apărării Etichete: Ucraina Sursa: Guvernul Spaniei – Robles subliniază la Academia Militară Generală că „totul este pregătit și există un mare entuziasm” înainte de sosirea Prințesei Asturiei