#Madrid –

Comunitatea Madrid va extinde programul de noapte al liniei de autobuz interurban 215 care leagă Torrejón de Ardoz și Paracuellos de Jarama, trecând prin Ajalvir, municipii cu o populație de peste 160.000 de locuitori.

Extinderea acestui serviciu public va începe pe 21 august, cu încă o călătorie în fiecare direcție. Una dintre expediții va pleca la ora 23:00 din capul Torrejón de Ardoz, iar cealaltă, la ora 12:00, va pleca din Paracuellos de Jarama.

Consorțiul Regional de Transporturi din Madrid (CRTM) este de așteptat să analizeze impactul obținut cu această îmbunătățire la sfârșitul lunii septembrie. În prezent, aproximativ 750 de persoane folosesc zilnic această rută.

Linia de autobuz interurban 215 a început să funcționeze în decembrie 2019, după ce CRTM a răspuns unei solicitări din partea Consiliului Local Paracuellos, care solicita acces direct la Torrejón pentru vecinii săi, împrejurare care până atunci era posibilă doar prin transfer, cu neplăcerile pe care aceasta le provoca.

Sursa: Comunitatea Madrid – Comunitatea Madrid prelungește programul de noapte al liniei de autobuz 215 care leagă Torrejón de Ardoz și Paracuellos de Jarama