Cele mai îndrăgite filme românești, televiziuni din România sau cărți cu care ai copilărit pot fi accesate acum pe internet prin Ownzones România.

Bucură-te de filme, canale TV, reviste și posturi radio, oriunde ai fi în lume. Află tot ce se întâmplă în ţară de la cele mai iubite televiziuni din România, vizionează oriunde şi oricând filme româneşti de colecţie, ascultă ultimele hituri şi cele mai îndrăgite posturi radio, răsfoieşte revistele preferate”, anunță Ownzones România.

Este vorba de prima platformă online de conținut video 100% românesc, accesibilă pe toate dispozitivele mobile (telefon, tabletă), dar și pe desktop sau Android TV și Amazon Fire.

Platforma noastră se adresează cu precădere românilor stabiliţi în afara ţării, care își doresc să rămână conectați la actualitatea autohtonă, la divertismentul tradiţional, la cele mai îndrăgite reviste, dar şi să se bucure de bijuteriile muzicii şi ale cinematografiei româneşti”, precizează Ownzones România.

Conținutul video disponibil pe www.ownzonesromania.com include:

  • 30+ canale TV româneşti în direct
  • 25+ posturi radio româneşti
  • Cele mai îndrăgite reviste săptămânale şi lunare
  • 130+ filme româneşti de colecţie
  • Librăria Electrecord – 60 de ani de muzică românească: 20.000+ melodii
  • Conţinut video şi audio dedicat copiilor şi mămicilor

Ownzones România este un serviciu perfect pentru românii din străinătate care vor să păstreze legătura cu România de care le este drag.

Nu există foarte multe statistici despre numărul de români care sunt plecați din țară, dar se pare că, oficial, România este pe locul patru în Europa la numărul de cetățeni care trăiesc în afara granițelor. Ne gândim unde sunt toți românii care au decis să plece din România. Cât de departe s-au dus, ce muncesc, dacă și-au făcut prieteni noi sau dacă și-au întemeiat familii. Și, mai ales, cât timp mai acordă știrilor din țară și cât îi mai interesează să asculte o melodie veche sau să vadă un film de patrimoniu”, ne mai spune Ownzones România.

Serviciul este accesibil online și pentru primii utilizatori Ownzones România oferă o perioadă gratuită de de 30 de zile. Abonamentul lunar costă 7,99 de dolari.

Platforma noastră se adresează cu precădere românilor stabiliţi în afara ţării, care își doresc să rămână conectați la actualitatea autohtonă, la divertismentul tradiţional, la cele mai îndrăgite reviste, dar şi să se bucure de bijuteriile muzicii şi ale cinematografiei româneşti”, mai precizează echipa Ownzones România care oferă sprijin constant tuturor celor care întâmpină dificultăți în a folosi platforma sau care au întrebări despre utilizarea acesteia.

Ownzones România speră să se bucure cât mai mulți români din străinătate de bogăția acestei biblioteci audiovizuale și așteaptă orice sugestii prin email la adresa [mail]feedback.ro@ownzones.com[/mail] sau să pe pagina de Facebook a platformei.

Articol publicitar

(pentru mai multe detalii despre campaniile noastre de publicitate scrie-ne la [mail]marketing@romanul.eu[/mail])