Dacă ați trecut recent prin Carabanchel Alto veți fi văzut că Plaza de la Emperatriz este în construcție. În primăvară va fi din nou o zonă reprezentativă și un centru nervos al centrului istoric al raionului și va arăta peisajul și calitatea mediului necesare pentru a fi un reper de identitate pentru locuitori. Amintiți-vă de trecut, dar priviți spre viitor încorporând pardoseli cu drenaj pentru a economisi apă și iluminat eficient.

Cum îl obținem? Designul pune în valoare moștenirea culturală prin recuperarea unui mediu în care se află turnul clopotniță din secolul al XVIII-lea. Proiectul are o investiție de 3,3 milioane de euro. Vă vom spune ce urmează:

  1. Parcarea la suprafață va dispărea și în aceea spatiu cu vedere la clopotnita, se va deschide altul cu zone de lounge si intalniri cu mobilier nou, o zona mare de gradina albero si arbori de umbra. ). Mai multă durabilitate după renovarea totală a pavajului cu încorporarea unei suprafețe importante de sol drenant și a unui nou sistem de iluminat public cu eficiență energetică ridicată.
  2. . )

    1. Performanța include și forma longitudinală dezvoltarea Plaza de la Emperatriz prin bulevardul Carabanchel Alto până la stația de metrou Carabanchel și se extinde până în împrejurimile bisericii San Pedro Apóstol, inclusiv Plaza del Seis de Diciembre. Un mediu în care drumurile și spațiile urbane converg cu o pondere importantă în viața cartierului și cu un aflux mare de pietoni și trafic rutier, la care s-au adăugat limitări în ceea ce privește accesibilitatea, pe lângă zonele degradate și barierele arhitecturale importante. Odată cu reforma, mediul este adaptat la standardele universale de accesibilitate și elementele de urbanizare sunt reînnoite.