Comunitatea Madrid va întreprinde remodelarea și asfaltarea 22% din străzile din Valdaracete, îmbunătățind mobilitatea locuitorilor acestui municipiu, mulțumesc la repararea unui total de 22 străzi. Pentru a face acest lucru, ei vor aloca aproape 800 acestei performanțe.000 euro împărțiți în două proiecte în cadrul Programului Regional de Investiții (PIR).

Ministrul adjunct al Administrației Locale și Digitalizării, José Antonio Sánchez, însoțit de primarul orașul, Julián Campeño, a vizitat astăzi lucrările pentru a afla stadiul lucrărilor în prima fază care afectează 18 piste și o suprafață care depășește 000. metri pătrați.

În special, drumurile care afectează străzile din Amargura, Soldellano, Animero, Cañada, Cuatro Esquinas, Enmedio, Ermita, Horno, Mercado, Oriente, Rondilla , San Juan, Verónica și Villarejo. La fel, la piețe și hanuri; și traversările dintre Enmedio și Mercado.

“Acest proiect, finanțat prin ©s of PIR-ul, va fi completat cu un altul care afectează zonele Primar, Wind, Torrevieja și o altă secțiune a En medio, și care va finaliza o acțiune importantă cu care va fi înlocuit întregul strat de uzură și îmbunătățiri la trotuare, iluminat și dotări subteraneâ& #128;ʊ, a explicat Sánchez.

Pentru Pe de altă parte, această populație de 650 locuitori din Alcarria din Madrid, are un buget al Programului de investiții 2022/800 de aproape 2 milioane de euro, un 57% mai mult decât în ​​planul anterior. A€œ Prin aceasta garantăm coeziunea economică și socială și o dezvoltare echilibrată și durabilă a grupului de populații care alcătuiește Comunitatea Madrid și, mai ales, lucrăm pentru cel mai mult ¡Este mic, cei mai mici decât 22.000 locuitori și capacitate economică redusăâ€F , și-a amintit viceconsilierul.