Trei tinere au murit azi-noapte la Madrid in timpul unui concert organizat cu ocazia Haloween.

Medicii de la serviciul de Urgenta SAMUR au fost alertati la 4:30 dimineata, cand s-a produs o avalansa umana la sala de concerte de la pavilionul Madrid Arena.

In timpul spectacolului cineva a aprins o petarda si lumea s-a inghesuit spre singura iesire disponibila.S-a produs astfel o avalansa umana iar 5 tinere cu varste intre 18 si 25 de ani au fost strivite si calcate in picioare.

Medicii de la SAMUR au incercat sa le reanimeze pe fete, care se aflau in stop cardio-respirator. Trei dintre ele nu au supravietuit, iar alte doua sunt in stare grava la spital.

Politia analizeaza cauzele tragediei si vor cere explicatii organizatorilor concertului. Sala avea o capacitate de 10000 de persoane si din primele informatii se pare ca doar o usa era deschisa pentru iesire.

La sala Madrid Arena avea loc un macro-concert de Halloween, Thriller Music Park si biletul a costat 22 de euro. Pe paginile de Facebook ale organizatorilor se puteau citi comentarii ale unor participanti care se plangeau de numarul excesiv de spectatori, potrivit rtve.es.