Sevilla a reusit sa invinga Valencia (1-0) in etapa a 6 – a a campionatului spaniol de fotbal – Primera Division – cu un gol marcat de Kanoute. Elevii lui Unay Emery au pierdut astfel primul meci din acest sezon. Potrivit Europa Press, Valencia nu a dominat deloc in prima jumatate si jocul a fost controlat de Sevilla care a ajuns in mai multe ocazii la poarta valencianului Guaita. 

Kanoute a marcat in pozitie de offside in minutul 6 profitand de o minge care i-a ajuns dupa un sut respins al lui Negredo, dar arbitrul a anulat golul.

Din nou, in minutul 17, atacantul de la Sevilla a reusit sa introduca mingea in poarta Valenciei, dupa o centrare a lui Navas de pe partea dreapta. Scorul de 1 – 0 a urcat pe tabela de marcaj, care nu s-a mai modificat pana la finalul meciului.

In a doua parte a partidei, jucatorii Valenciei au iesit pe teren mult mai concentrati si au inceput sa domine jocul. Dupa 10 minute, Trochowski a primit al doilea cartonas galben si a fost eliminat. Sevilla a ramas cu 10 jucatori, fapt care a prilejuit un control mai stabil al jocului din partea Valenciei.

In minutul 66, Aduriz obtine o lovitura de la 11 metri in favoarea Valenciei, iar Sevilla ramane cu 9 jucatori prin expulzarea lui Escude. Din pacate pentru Valencia, Banega suteaza si trimite mingea in bara. In minutul 70 se produce o noua expulzare (Aduriz), de aceasta data in tabara Valenciei, iar meciul se termina fara noi situatii de pericol la poarta clubului din Sevilla.