Clubul din Getafe se pregateste sa-l prezinte pe cel care va antrena de acum inainte echipa in care se afla deja un fotbalist roman.

Cosmin Contra se intoarce in Spania si, de aceasta data, revine ca antrenor la o echipa din prima divizie a fotbalului spaniol.

Clubul din Getafe, la care românul a jucat înainte să plece din Spania, a decis să renunţe la serviciile lui Luis Garcia, care a anuntat astazi ca nu mai antreneaza echipa.

La randul sau, Cosmin Contra a renuntat la contractul cu Petrolul Ploiesti si va conduce banca tehnica a echipei sale favorite din Spania – Getafe.

Mai multe surse citate de presa sportiva mentioneaza faptul ca romanul ajunge la Getafe cu un contract pe 2 ani si jumatate, iar prezentarea va avea loc maine.

Getafe a fost echipa spaniola la care fotbalistii romani nu au dezamagit niciodata si au ramas in amintirea fanilor pentru victoriile si palmaresul unei echipe care a ajuns in Primera Division cu Gica Craioveanu, a jucat in competii europene cu ajutorul lui Cosmin Contra si care il are astazi, in atac, pe Ciprian Marica.

{loadposition publi-in-article}{jathumbnail off}