Bine ati venit in Comunitatea Romanul din SpaniaAvem placerea sa declaram deschisa COMUNITATEA ROMANUL.eu! Suntem aproape un milion de romani in Spania si nici unul nu e in plus. Sa ne unim si sa ne sustinem unii pe altii in COMUNITATEA ROMANUL.eu!

Conectare automata prin Facebook sau Twitter

Romanul din Spania” le ofera acum, tuturor cititorilor, posibilitatea de a se conecta pe pagina web a publicatiei noastre www.romanul.eu prin intermediul contului de Facebook si de Twitter.

De acum nu mai trebuie sa faci un cont separat pe pagina noastra web. Numele tau si fotografia din profilul tau de pe Facebook sau Twitter se vor inregistra automat pe www.romanul.eu si automat poti intra in contact cu mii de alti romani din Spania.

Ce poti face pe www.romanul.eu prin inregistrarea gratuita ca utilizator:

Intra in Comunitatea Online a Romanilor din Spania: Vei cunoaste o gramada de noi prieteni printre romanii din Spania care acceseaza pagina noastra web. Pe pagina noastra ai posibilitatea sa discuti cu prietenii tai pe un PERETE asemanator celui de pe reteaua Facebook, poti crea GRUPURI si poti sa postezi adrese web, videouri sau fotografii. La fel ca pe Facebook poti sa comentezi ceea ce au publicat ceilalti si poti sa vezi cine ti-a scris.

Acceseaza FORUMUL si invata din experienta altora: Intra si cere sfatul celorlalti membri pe Forumul romanesc de pe www.romanul.eu in legatura cu cele mai diverse probleme: omologarea diplomelor, servicii consulare, traduceri, viata in Spania etc.

Publica ANUNTURI DE MICA PUBLICITATE: Dupa ce ai intrat in COMUNITATEA ROMANUL.EU vei putea sa publici anunturi gratuite in cadrul sectiunii de mica publicitate: OFERTE sau CERERI DE MUNCA, INCHIRIERI, VANZARI IMOBILIARE, AUTO – MOTO, MATRIMONIALE, DIVERSE. Anunturile de firme sau de prestari servicii sunt contracost. Mai multe informatii pe email marketing@elrumano.eu NOU! Acum ii poti contacta direct pe cei care au postat anunturi care te intereseaza printr-un sistem intern de mesagerie.

GHIDUL DE SERVICII SI AFACERI ROMANESTI DIN SPANIA Ai o firma, un magazin romanesc sau un restaurant traditional in Spania? Inscrie-te alaturi de celelalte firme romanesti pe pagina noastra de Servicii de pe www.romanul.eu

CURSURI DE FORMARE PROFESIONALPagina noastra ofera si un motor de cautare de cursuri in Spania cu cea mai mare si mai diversa oferta de cursuri, mastere si doctorate. Intra pe http://cursuri.romanul.eu si schimba-ti viitorul! Primesti informatii gratuite si cea mai buna oferta de preturi.

Urmeaza in curand si alte servicii utile pentru romanii din Spania. Asteptam sugestiile voastre prin email la redactor@romanul.eu

Conecteaza-te la comunitate pe www.romanul.eu