Rumana se face tot mai mare! La acelasi pret, din numarul 3 al revistei Rumana primesti in plus 16 pagini de integrame si jocuri de cuvinte, realizate special pentru cititorii romani din Spania de catre Petrica Aidimireanu, unul dintre cei mai buni integramisti din Romania.

In numarul actual al revistei citim un interviu in exclusivitate cu Stella, artista care urca in topuri cu hiturile muzicale Freedom si Happiness, realizate impreuna cu DJ Andi.

Tot din Rumana aflam in acest numar care sunt cele mai bune metode pentru a avea un abdomen plat si care sunt secretele orgasmului feminin. De asemenea, nu lipsesc stirile despre sanatate si frumusete.

In paginile de turism, Rumana ne vorbeste despre Bilbao sau despre Maramures, iar din lumea vedetelor aflam ca Madonna s-a pus pe treaba la un nou album, iar Monica Belluci pozeaza goala la 46 de ani.

In acest numar, Rumana iti aduce si un concurs al carui premiu poate fi un telefon mobil sau o cartela Digimobil, cu 10 euro sold. Completeaza formularul din revista si urmeaza instructiunile de participare si poti castiga unul dintre premiile puse in joc.
Rumana, impreuna cu noul supliment de Integrame, se gaseste in chioscuri de ziare si magazine romanesti si costa 1,50 ?. Mai multe informatii despre distributie si punte de vanzare se pot otine prin email la distribucion@larumana.es.