romanulnr39-300pxAcaba de salir a la calle una nueva edición de „Românul” – el periódico de los rumanos de España. Abrimos esta edicion en la portada con un reportaje sobre el primer laboratorie de organos del mundo, con el anuncio del concierto del conocido cantador rumano Nicolae Furdui Iancu que estara en España a finales de este mes y con un reportaje sobre el arranque de las campañas agricolas en las que los trabajadores rumanos estan involucrados en gran medida. También pueden leer una entrevista con el candidato del PSOE de Torrejon de Ardoz y mucha mas informacion de otras regiones de España.

CLICK AQUI PARA VER LA VERSION IMPRESA

A apărut un nou număr al publicaţiei „Românul din Spania” – ziarul românilor din Spania. Pe prima pagină puteţi citi ştirea despre primul laborator din lume care va crea organe şi care a fost inaugurat la Madrid. O altă ştire importantă este viitorul turneu în Spania al cântăreţului de muzică populară Nicolae Furdui Iancu.

De asemenea, în acest număr puteţi citi un reportaj despre începerea recoltelor la citrice, campanii agricole în care sunt implicaţi şi foarte mulţi români din Spania. În pagina 12 se găseşte şi un interviu cu Jose Vicente Espino, candidatul PSOE la primăria din Torrejon de Ardoz, care afirmă că astăzi oraşul este mai bogat datorită imigranţilor.

Acestea şi multe alte tiluri le găsiţi pe pagina noastră web www.romanul.eu sau in ediţia tipărită care poate fi găsită la punctele obişnuite de distribuţie în toată Spania

Pentru a consulta ediţia tipărită în format online click AICI.