Peste 70.000 de români au vizitat în ultimele 30 de zile pagina web romanul.eu ca să citească și să comenteze știrile Românul din Spania.

Versiunea online a publicației Românul din Spania este preferată de o mare parte dintre românii din Spania care vor să fie la curent cu actualitatea spaniolă și cu cele mai importante știri din țară.

Record de vizitatori în luna iunie

Record de vizitatori pe www.romanul.eu

Record de vizitatori pe www.romanul.eu

În ultimele 30 de zile, numărul vizitatorilor a atins un nou record pe romanul.eu ajungând la 70.083 de vizitatori unici, potrivit Google Analytics.

Romanul.eu a fost vizitat de 84.672 de ori în decurs de o lună și utilizatorii au deschis peste 100.000 de pagini, fiind înregistrate 102.589 de vizualizări.

25% returning visitors

Un sfert din vizitatori revin pe pagina www.romanul.eu

Un sfert din vizitatori revin pe pagina www.romanul.eu

Cititorii site-ului Romanul.eu apreciază conținutul paginii web care atrage vizite datorită articolelor originale cu informații de interes pentru românii din Spania. De aceea, cel puțin un sfert dintre vizitatori revin pe romanul.eu în decursul unei luni.

Populația activă urmărește știrile Românul din Spania

romanul din spania stats demografic

Populatia activa urmareste stirile Românul din Spania

Aproximativ 65% din publicul cititor este format din bărbați și femei cu vârste cuprinse între 24 și 45 de ani. Cei mai mulți cititori sunt femei (64,5 %), față de bărbați (35,5%).

Este cea mai mare creștere de vizitatori în decurs de o lună, înregistrată în cei 6 ani de existență a paginii web Romanul.eu și trendul ascendent confirmă preferințele românilor din Spania pentru știri complete, obiective și cu adevărat utile.

Contact redacția românul din spania

Pentru orice informație vă rugăm să ne contactați prin formularul din această pagină sau la telefon (+34) 662 176 738.

[contact-form to=’redactia@romanul.eu’ subject=’Mesaj de pe pagina web’][contact-field label=’Nume’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Mesaj’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]