În perioada 20-21 septembrie a avut loc la Berlin vizita domnului Ionuț-Cristian Săvoiu, secretar de stat  în Ministerul Transporturilor și Infrastructurii cu ocazia participării la cea de-a 13-a ediție a Târgului Internațional de Tehnologie de Transport – Innotrans 2022 (Berlin, 20-23 septembrie), axat pe dezvoltarea tehnologiei feroviare.

Ambasadorul României la Berlin împreună cu secretarul de stat au participat la ceremonia de deschidere a târgului Innotrans și au vizitat standurile companiilor românești prezente la Berlin – Astra Vagoane Arad, Atelierele CFR Grivița, Flexibil, RAAL, Remarul 16 Februarie, Softronic.

Vizita a cuprins o întâlnire bilaterală cu secretarul de stat din Ministerul Federal al Transporturilor și Infrastructurii Digitale, Michael Theurer, fiind discutate cu acest prilej posibilitățile și perspectivele cooperării bilaterale în domeniul transporturilor, inclusiv din perspectiva provocărilor urmare războiului din Ucraina, respectiv o discuție cu reprezentanții companiei Deutsche Bahn, fiind apreciată prezența acesteia în România.

Mai multe informații sunt disponibile pe pagina: http://www.mt.gov.ro/web14/spatiul-media/comunicate-de-presa/4152-21092022.

Sursa: Vizita la Berlin a secretarului de stat în Ministerul Transporturilor și Infrastructurii Ionuț-Cristian Săvoiu și participarea delegației române la In…