#Madrid –

Președintele Comunității Madrid, Isabel Díaz Ayuso, a fost distinsă cu La Torcha de la Libertad 2023, distincție acordată de organizația Liberty International pentru apărarea acestei valori și pentru contribuția ca regiunea să fie motorul economic al Spaniei și un pol internaţional de atragere de talente şi investiţii. Ministrul Președinției, Justiției și Administrației Locale, Miguel Ángel García Martín, a adunat astăzi această distincție în cadrul celei de-a 37-a ediții a Conferinței sale mondiale, care se desfășoară între 16 și 19 august în capitală.

Acest eveniment reunește peste 200 de oameni și 10 organizații pro-libertate din întreaga lume în auditoriul Ateneo de Madrid pentru a dezvolta recomandări concrete și a aborda modul de a obține longevitatea și prosperitatea de la nivel individual la comunități întregi. García Martín a subliniat că „Madrid reprezintă un model de libertate, prosperitate și oportunități pentru toți. O regiune cu o guvernare stabilă, care garantează securitate juridică, fiscalitate echilibrată cu taxe mici și servicii publice de cea mai bună calitate”, a subliniat el.

Sursa: Comunitatea Madrid – Díaz Ayuso, premiată cu La Antorcha de la Libertad 2023 pentru contribuția sa la transformarea Madridului într-un pol de atracție pentru investiții și talent