#Madrid –

Comunitatea Madrid va investi 6.857.101,05 euro pentru furnizarea a 600 de piese de schimb pentru echipamentele de producere a aerului comprimat și sistemul de frânare pentru trenurile Metroului Madrid. Înlocuirea acestor elemente este esențială pentru funcționarea corectă a flotei subterane și garantarea prestării corespunzătoare a serviciului.

Reînnoirea acestui utilaj are loc sistematic sau în funcție de deteriorarea sau uzura acestuia, odată cu depistarea modificărilor materialelor atât în ​​revizuirile preventive cât și corective care se efectuează periodic pe trenurile companiei.

Calculul pieselor de schimb necesare materialului rulant al subteranului de la Madrid într-o anumită perioadă de timp se decide ținând cont de numărul de revizii planificate și de componentele cerute de fiecare tip de unitate sau de consumul istoric al fiecăreia dintre acestea în ultimii ani. . , între altele.

În plus, sunt evaluate și alte variabile posibile, precum incidente din rețeaua de Metrou care au impact asupra trenurilor, variații ale kilometrilor parcurși sau modificări ale verificărilor de întreținere planificate. Și se stabilește un stoc de siguranță care este disponibil imediat.

Livrările de bunuri vor fi planificate pe toată perioada de execuție a contractului, care se va desfășura pe o perioadă de 30 de luni, în funcție de nevoile serviciului, optimizând garanțiile produselor și reducând astfel logistica și finanțele de achiziție.

Sursa: Comunitatea Madrid – Comunitatea Madrid va investi aproape 7 milioane de euro în piese de schimb pentru trenurile Metro