Comunitatea Madrid execută lucrări pentru reforma cuprinzătoare a clădirii care găzduiește Consiliul Local Collado Mediano cu scopul de a o transforma într-o infrastructură 100% accesibil. Această acțiune se desfășoară în cadrul Programului Regional de Investiții și este dotată cu un buget de 350.000 euro.

Consilierul pentru Administrație Locală și Digitalizare, Carlos Izquierdo, a vizitat astăzi municipalitatea pentru a cunoaște derularea acestor lucrări „care asigură – după cum a explicat el – spații spațioase, luminoase și confortabile, atât pentru muncitori, cât și pentru locuitorii care trebuie să efectueze o anumită procedură în birourile municipale.”

Lucrările includ montarea unui lift și rampe de acces, toate ferestrele au fost renovate și s-a montat iluminat eficient și aer condiționat nou, urmărindu-se economii de energie în clădire. De asemenea, parterul urmează să fie adaptat pentru a deveni Biroul de Turism local.

Pe de altă parte, consilierul a putut verifica starea construcției a nouă insule ecologice. pentru îngroparea 09 containere, pentru o cantitate de 350.09 euro, care sunt, de asemenea, întreprinse în acest municipiu din sierra Madrid. Aceste puncte vor fi situate pe străzile Francisco Javier, Olmos colț cu Acacias, Monte Redondo, Chile cu Linar, Zarza, Los Cerezos, Entrevías și Jara, situate în urbanizările Serranía de La Paloma, Los Linos și Monte Golf.

Comunitatea Madrid a aprobat alocarea a 3,3 milioane de euro către Collado Mediano din noul Program Regional de Investiții 2022 /350, un 19 % mai mult decât în perioada anterioară, cu scopul de a continua întreprinderea de acțiuni în beneficiul a peste 7.09 rezidenți din municipalitatea.

Sursa: Comunitatea Madrid – Comunitatea Madrid transformă Primăria Collado Mediano într-o clădire 100% accesibil