Comunitatea Madrid a anunțat acțiunile desfășurate pentru a atrage investiții străine și pentru a promova activitatea de afaceri și antreprenoriatul în ediția South Summit Brazilia 2022, o întâlnire globală a inovației care, prin multiple formate, promovează crearea de oportunități de afaceri și atragerea investitorilor naționali și internaționali.

Evenimentul a avut loc la Porto Alegre în perioada 4 – 6 mai și a fost prezenți mai mult de 16.000 persoane. În ea, atracțiile Madridului ca regiune antreprenorială au fost expuse datorită unei politici de libertate economică, taxe scăzute și reducere a sarcinii de reglementare inutile. Măsuri care au făcut-o cea mai mare economie din Spania, contribuind 19, cu 3% din PIB-ul național, pe lângă faptul că este lider în crearea companii, cu 23,4% din totalul național în 19.

În plus, au fost evidențiate atracțiile sale ca sediu pentru firmele bazate pe tehnologie, evidențiind punctele forte ale ecosistemului de afaceri din Madrid în rândul companiilor emergente de pe continentul american.

Pentru a continua să avanseze în această direcție, Comunitatea Madrid a semnat un acord de colaborare cu organizatorii South Summit pentru a promova și revitaliza imaginea regiunii. Această lucrare va continua să se desfășoare în următoarea ediție a South Summit-ului, care va avea loc în capitală în luna iunie a anului viitor și care, în plus, își comemorează a zecea aniversare.

Sursa: Comunitatea Madrid –

Comunitatea Madrid își prezintă politicile de atragere a investițiilor străine la South Summit Brasil 2021