#Madrid –

Comunitatea Madrid va investi 5,5 milioane de euro în următorii patru ani pentru a îmbunătăți întreținerea completă a echipamentelor și aplicațiilor care compun sistemul de supraveghere video al rețelei de metrou.

Compania are peste 9.000 de camere, dintre care 5.000 sunt amplasate în cele 302 de stații ale sale, în timp ce trenurile sunt echipate cu un circuit video intern care permite șoferilor să vadă camerele din interiorul convoaielor și de pe peron.următoarea stație spre care se îndreaptă.

Toate dispozitivele sunt integrate într-un singur echipament central, postul de comandă situat în stația Alto del Arenal (Linia 1), unde pe lângă vizualizarea imaginii în timp real, este posibil și accesarea materialului înregistrat. In plus, diferitele telecomenzi pentru instalatii, posturi de control si paza locale contribuie la conservarea corecta a facilitatilor suburbane.

Pentru funcționarea corectă a acestui sistem de supraveghere video, Metro de Madrid folosește intens această tehnologie din diferite departamente, ceea ce presupune un nivel ridicat de cerere și disponibilitate.

Sursa: Comunitatea Madrid – Comunitatea Madrid investește 5,5 milioane de euro pentru a îmbunătăți sistemul de supraveghere video Metro