#Madrid –

Astăzi, Comunitatea Madrid începe o campanie în mai multe facilități de metrou pentru a sărbători Ziua Mondială împotriva cancerului de sân metastatic. Astfel, de astăzi și până pe 22 octombrie, multe spații suburbane vor fi vopsite în roz pentru a sensibiliza și a sensibiliza populația cu privire la această boală.

În acest fel, cele patru intrări în stația Sol vor arăta această culoare și compania metropolitană va șterge M-ul de pe rombul emblematic al siglei sale, pentru a atrage atenția asupra literei omise, în sprijinul acestei inițiative promovate de Asociația Spaniolă de Cancer. de sân metastatic, în colaborare cu Alianța Daiichi Sankyo | AstraZeneca.

În plus, în același spațiu, entitatea va plasa a stand informativ pe coridorul liniei 2 și un photocall cu litera M mare pentru ca călătorii să-și arate sprijinul pentru campanie, făcând fotografii și încărcându-le pe rețelele de socializare cu hashtag-ul #laMquefalta.

De asemenea, Metro de Madrid va lumina și platformele Cuatro Caminos în roz, pe liniile 1 și 6, și va lumina totemul aflat la intrarea în aceeași gară cu această culoare în nopțile de 18 și 19 octombrie, toate cu scopul pentru a sprijini persoanele care suferă de această patologie și a reține importanța cercetării.

Se estimează că între 5 și 6% dintre femeile cu cancer de sân vor dezvolta metastaze și că până la 30% pot prezenta recidive chiar și la ani de la finalizarea tratamentului. De aici, relevanța de a vorbi despre nevoile acestor pacienți și de a nu uita existența stadiului metastatic.

Sursa: Comunitatea Madrid – Comunitatea Madrid se alătură Asociației Spaniole pentru Cancerul de Sân Metastatic și vopsește în roz câteva facilități Metro