#AlcaladeHenares – Primarul orașului Alcalá, Judith Piquet, a vizitat compania EINSA din Alcalá, unde a putut afla direct despre organizarea companiei și proiectele de viitor ale companiei, la nivel național și internațional.

În cadrul rundei de contacte care se desfășoară de Consiliul Municipal Alcalá pentru a promova țesutul comercial, industrial și de afaceri al orașului, Piquet a vizitat facilitățile împreună cu consilierul pentru dezvoltare economică și ocuparea forței de muncă, Antonio Peñalver, consilierul pentru comerț. , Orlena de Miguel, precum și directorul general al EINSA, David Ayala, și vicepreședintele acestuia, Carlos Rodríguez, membri ai Asociației de Afaceri Henares și Alcalá Desarrollo.

Einsa este o companie mare care este lider mondial în proiectarea, dezvoltarea și fabricarea de echipamente avansate de sprijin pentru aviația civilă și militară.

Piquet a subliniat că „EINSA este o companie lider în țesutul industrial al Alcalá, o multinațională care este un mare ambasador al orașului nostru în lume. Mi-am exprimat angajamentul de a oferi toată colaborarea necesară pentru a continua îmbunătățirea și creșterea activității sale, deoarece industria continuă să fie o prioritate pentru această echipă de Guvern, deoarece este o garanție a dezvoltării economice, a ocupării forței de muncă și a bogăției”.

Sursa: Primarul Judith Piquet vizitează compania Alcalá Einsa