Consiliul de conducere al Consiliului Local al municipiului Alcalá de Henares a aprobat astazi, la propunerea Departamentului Delegat de Comert, demararea dosarului de contractare pentru „Servicii pentru executarea masurilor de imbunatatire și modernizarea comerțului local inclusă în Planul Cuprinzător de Dinamizare Comercială 2021-2021 pentru Raion

II din Alcalá de Henares”, pentru o valoare estimată a contractului de 50.230 euro, în cadrul proiectului EDUSIAH, cofinanțat de FEDER la 50% în cadrul programului operațional multiregional al Spania 2014 – 2020.

Obiectivul proiectului este realizarea unei vitrine virtuale cu sistem digital de loialitate, adica o platforma digitala de acces usor care găzduiește gratuit datele ofertei comerciale a raionului II formată din toate afacerile care doresc să participe. Se va crea o APP cu un sistem de loialitate pentru acumularea de puncte pentru cumpărături. De asemenea, fiecăreia dintre afacerile din sectorul II i se va oferi un ghid de digitalizare pentru afacerile de cartier publicat pe hârtie tipărită în care se explică diferitele procese prin care este convenabil ca micile afaceri să intre și să se consolideze în lumea digitală, ceea ce te va ajuta să atragi clienți. .

În plus, proiectul include și îmbunătățirea semnalizării digitale pentru afacerile de cartier, urmând să fie create directoare în format digital de unde puteți întrezări toate oferta comerciala existenta, precum si informatii cu toate campaniile comerciale care se vor derula. Două totemuri cu informații tactile și interactive potrivite pentru exterior vor juca acest angajament pentru semnalizarea digitală din cartier.

Consilierul pentru Comerț, Rosa Gorgues, a explicat că Consiliul Local lucrează pentru „promovarea comerțului local, pregătim un studiu diagnostic al situația actuală să conceapă un plan de acțiune pe termen mediu și lung, iar pe această bază vom lansa acest plan ambițios de modernizare și digitalizare a comerțului din sectorul II, care va poziționa micile afaceri de cartier printr-un APP și două totem-uri cu LCD. ecrane cu informații tactile pentru a le crește vizibilitatea”.

Sursa: Consiliul de conducere aprobă începerea dosarului pt. implementarea Planului Cuprinzător de Dinamizare Comercială 2021-2…