#AlcaladeHenares – Cu ocazia începerii lucrărilor de „Consolidarea și Reactivarea țesăturii comerciale locale”, prin îmbunătățirea mobilității pietonale și remodelarea străzilor Talamanca, Ángel și a străzilor din împrejurimi, se raportează prognoza lucrărilor care, cu impact mai mare asupra traficului, ar putea cauza întârzieri de călătorie.

străzile Navarro și Ledesma.

De la 10 august Pentru a facilita mobilitatea rezidenților și a vizitatorilor în timpul lucrărilor pe Calle Ángel și Calle Talamanca, traficul va fi reordonat, permițând circulația în două sensuri, tronsonul din Calle Navarro și Ledesma, de la Via Complutense până la Piața Quinta de Cervantes.

Pentru a facilita mobilitatea, parcarea va fi interzisă în respectiva secțiune dinspre joi 10 august.

Strada Îngerului.

De la 16 august 2023 Vor începe lucrările de îmbunătățire a mobilității pietonilor și de remodelare a Calle Ángel, în tronsonul dintre Vía Complutense și Calle San Félix de Alcalá.

Pentru a facilita mobilitatea rezidenților și a vizitatorilor, sensul de circulație al străzii San Félix de Alcalá va fi reorganizat după cum urmează:

Via Complutense – strada San Félix de Alcalá, strada Talamanca.

Poliția Locală le cere locuitorilor și vizitatorilor să respecte indicatoarele existente și să fie extrem de precaută atunci când călătoresc cu vehiculele lor.

Vă mulțumim pentru înțelegere și colaborare, ne cerem scuze pentru orice inconvenient cauzat.

Sursa: Poliția Locală informează: lucrările continuă în Talamanca, Ángel și străzile din jur