#Madrid –

CU DIFERITE ACTIVITĂȚI DE EDUCAȚIE PENTRU SĂNĂTATE

Profesioniști din centrele de sănătate din Fuenlabrada au participat cu diferite activități de educație pentru sănătate la a II-a Întâlnire intergenerațională a acestui municipiu, care a avut loc în Parque Lineal sub proiectul „Barrio Serna” și motto-ul „Te însoțește”. Obiectivul acestui eveniment a fost acela de a împărtăși ateliere și jocuri tradiționale populare în rândul vârstnicilor și populației infantile, inclusiv propuneri educaționale legate de sănătate, sub o abordare ludică și distractivă.

La acest eveniment, care a reunit un public de toate vârstele, au participat personal de la Centrul de Sănătate din Alicante: asistenta socială Pilar Araque, asistenta Marisa González, doi rezidenți ai Asistenței Medicale Familiale și Comunitare, Julia Olea și Roberto Quirós împreună cu alți profesioniști. din diferite centre de sănătate din Fuenlabrada asociate și cu proiectul Barrio Serna.

În ea cabină a centrelor de sănătate s-a pregătit jocul Piramida Sănătățiipentru ca minorii să devină conștienți de obiceiurile sănătoase într-un mod ludic, „doborând” obiceiuri nepotrivite prin pahare colorate ornamentate și mingi realizate cu elemente reciclate, material oferit de profesioniștii centrului Fundación Manantial.

Întâlnirea a fost foarte bine primită de populație, și mai ales de activitatea propusă de centrele de sănătate care a atras un aflux mare de public.

Centrele de sănătate din Fuenlabrada sunt pe lângă Direcția de Asistență Vest a Managementului Asistenței de Asistență Primară.

Sursa: Comunitatea Madrid – Centrele de sănătate din Fuenlabrada participă la a II-a întâlnire intergenerațională a municipiului