#AlcaladeHenares – Ieri, Săptămâna Seniorilor a început la Alcalá de Henares cu proclamația Aurora Giralde, vicepreședinte al Asociației Femeilor Independente Democrate din Alcalá de Henares. În continuare, participanții s-au putut bucura de dans cu o orchestră în Plaza de Cervantes. La apel au participat primarul, Judith Piquet, consilierul pentru Seniori, Esther De Andrés și alți consilieri ai corporației.

„Unul dintre obiective este ca seniorii noștri să fie activi”, a spus De Andrés, care a mai explicat că astăzi, vineri, vor avea loc ateliere despre beneficiile activității fizice pentru seniori la Casita del O’Donnell. În continuare, ei vor putea participa la un master class de Zumba în Plaza de Cervantes, urmat de un tur ghidat în Alcalá, iar după-amiaza auditoriul Paco de Lucía va găzdui un spectacol de teatru pentru a se încheia cu mai multe dansuri în Plaza de Cervantes. Cervantes.

Sâmbătă, din nou, sportul va fi protagonistul pentru a începe ziua, cu „Fotbalul pe jos” în El Juncal, o nouă oportunitate de a cunoaște orașul cu un tur ghidat și o conferință interesantă despre Psihologia Pozitivă la Centrul Municipal de Sănătate pe strada Santiago.

După-amiaza va avea loc un omagiu adus cuplurilor care își sărbătoresc Nunta de Aur, în total 76 la această ediție. „Un eveniment foarte incitant – a declarat consilierul – în care însoțim și onorăm, alături de familiile lor, cuplurile care sărbătoresc această aniversare.” Dansul din Plaza de Cervantes va închide ziua.

Și duminică, o întâlnire de dimineață cu drumeții și ca punct culminant concertul „The Trunk of Memories” cu intrare gratuită în O’Donnell Park.

Sursa: Cea de-a XXXVIII-a ediție a Săptămânii vârstnicilor începe cu o proclamație masivă