#Madrid –

Comunitatea Madrid, prin Fundația Madrid pentru Sport, și-a anunțat bursele anuale care vizează sprijinirea sportivilor de la Madrid, extrem de competitivi, care își finalizează pregătirea pentru următoarele Jocuri Olimpice și Paralimpice. Astfel, administrația regională va aloca în acest scop un total de 180.000 de euro, iar cererile pot fi depuse până pe 18 septembrie.

În cadrul acestei subvenții se regăsesc două tipuri de ajutor, cel mai mare, dotat cu 8.000 de euro pentru medaliați la Jocurile Olimpice/Paralimpice, Mondiale sau Europene; iar cele de 7.000 pentru cei care nu au obținut metal.

Printre cerințele pentru acordarea acestuia se numără să aibă naționalitate spaniolă, să fi fost născut în regiune, să nu fi fost sancționat și să nu fi obținut în 2022 o sumă mai mare de 60.000 de euro ca sumă a vreunui venit. De asemenea, ei trebuie să dețină o licență federativă valabilă pentru Madrid și să fi concurat în 2023 într-un eveniment oficial.

Comisia Tehnică a Fundației pentru Sport din Madrid, odată analizate toate cererile, va evalua, decide și determina beneficiarii subvențiilor. Acest organ va stabili numărul maxim de burse care se vor acorda pe disciplină, rezervându-și, în cazul competițiilor pe echipe, dreptul de a distribui un număr maxim de granturi între posibilii săi membri. În cazurile sportivului și sportivului ghid, aceștia vor fi considerați, atât în ​​scopul rezultatelor, cât și al rezoluției, ca o unitate.

Fundația Madrid pentru Sport este o fundație al cărei scop este să contribuie la dezvoltarea sportului madrilen, legându-l cu cultura și educația, pentru dezvoltarea cuprinzătoare a persoanei și a societății și să contribuie la transformarea acestuia într-un spațiu mai just și mai egalitar. convieţuire şi integrare.

Sursa: Comunitatea Madrid – Comunitatea Madrid își anunță bursele anuale pentru a sprijini sportivii de înaltă competiție din Madrid