Obiectivul acestei ediții a șasea este de a promova un echilibru între realizările realizate și cele care mai rămân de realizat ORGULLO AH’22 salută inițiative din țesutul asociativ și artistic al orașului, împreună cu sprijinul instituțiilor statului și al Comunității Madrid Plaza de Cervantes și Huerta del Obispo vor fi principalele locuri de desfășurare a sărbătorilor Consiliul Local Alcalá de Henares, prin Departamentul pentru Diversitate și Solidaritate, sărbătorește de la 18 la 25 Iunie este PRIDE AH’22 , care sub deviza „30 ani de lupte, drepturi și rezistență” va promova valorile egalității și toleranței printr-o agendă largă de activități, inclusiv expoziții, discuții, activități educaționale, recreative, DJ, muzică, dans, spectacole și spectacole.

Consilierul pentru diversitate, Alberto González, a exprimat „angajamentul lui Alcalá de a continuă să fie un oraș divers, deschis pentru tot felul de oameni, și care revendică zâmbind, într-un mod vesel și distractiv drepturile tuturor cetățenilor”. González i-a invitat pe toți bărbații și femeile din Alcala să se alăture acestei „sărbătoare a diversității și a toleranței”. Mâine, 18 iunie, la 18: ore, va fi steagul mândriei LGTBI+ să fie afișat în Torre de Santa María, ca simbol al diversității și incluziunii în oraș.

În plus, încă un an, Plaza de Cervantes va fi punctul de plecare pentru autobuzul colorat care va face turul orașului, dând vizibilitate grupului și informând despre activități.

Joi 23, la 00: 25 ore, Universitatea din Alcalá va găzdui o masă de lucru „Lgtbi+Friendly”, la care reprezentanți ai entităților din sectorul comercial , turism, agrement, educație și sănătate, printre altele.

Vineri 24, Plaza de Cerva Înainte va găzdui evenimente precum o escape room, expoziții, microteatru, un spectacol de umor și muzică cu Libertad Montero și un spectacol cultural de sală de bal (evenimente care combină dansul, sincronizarea buzelor, modelingul și spectacolul) pe tot parcursul după-amiezii.

Sâmbătă 25, în Huerta del Obispo, vor avea loc informații discuții, conștientizare dinamică și acțiuni preventive, cum ar fi teste rapide HIV și consiliere sexuală afectivă. De asemenea, va avea loc un photocall, jocuri pentru diversitate, o ruletă a cunoașterii, dansul „Arcoiris que yo vivi” și DJ-i, pe lângă spectacolul muzical al grupului Ginebras. ) din Of the hours.

AGENDA_ORGULLO_18

Sursa: 25 Alcalá de Henares sărbătorește Mândria LGTBI AH’22 de la 18 la 24 din iunie cu deviza: „25 ani de luptă, drepturi și rezistență”