Consiliul Local Alcalá de Henares a pregătit o petrecere de mare deschidere a Centrului Civic María Zambrano , care își va redeschide porțile în Districtul II după acțiunile de îmbunătățire a accesibilității întreprinse în ultimele luni. Activitățile programate se vor desfășura între : și : 11 ore sâmbătă, noiembrie , cu propuneri culturale și de agrement gratuit .

Programarea contează cu activități de tot felul și pentru toate publicurile, cu propuneri adresate atât vârstnicilor, tinerilor, cât și celor mai mici băieți și fete. Dintre activitățile programate se remarcă propuneri muzicale, dans, realitate virtuală, reciclare, pictură, printare 3D și chiar o activitate de radio comunitară dinamizată de vecinii cartierului:

“Voces de Barrio”: o activitate de radio comunitară dinamizată de locuitorii cartierului care își propune să facă vizibile diferitele realități ale cartierului, cu muzică și adunare socială în părți egale .

«Flesh Color»: o instalație realizată din reflecția artistică a fetelor și băieților din Districtul II.

„Revopsește-ți cartierul”: pentru a afla despre originile cartierului și pentru a-și imagina viitorul. Este o activitate perfectă pentru a da frâu liber imaginației.

Atelier de imprimare 3D: de la 18: până la 12: ore, toți vecinii care vin la María Zambrano vor putea verifica împreună cu asociația Alter Ego funcționalitățile acestei tehnologii.

„Povestea terifiantă a lui Aba” (copilăresc): Aba este un pirat pe care îl petrece tot anul călătorind corabia lui de pirați. El rămâne pe continent doar o dată pe an pentru a povesti aventurile terifiante pline de monștri și fantome care i se întâmplă în acele călătorii.

„Mișcare spațială” (familie): este o propunere atractivă de animație festivă. În formatul disco, se va asigura că participanții sunt pe deplin integrați în dinamica spectacolului în sine. Ritmul și distracția nu scad niciodată, deoarece sunt în continuă creștere cu cântece și dansuri ale personajelor…

Ochelari de realitate virtuală: Cunoașteți aceste dispozitive ? În aceste conferințe veți putea folosi unul dintre echipamentele disponibile pentru a vă aprofunda într-o tehnologie care vă va schimba modul în care vedeți lumea.

„Vrăjitorul reciclării”, Iván Santa Cruz: un spectacol de magie destinat școlarilor, cu scopul de a conștientiza băieții și fetele cu privire la necesitatea și importanța reciclării deșeurilor urbane, folosind magia ca instrument și a da o nouă viață elementelor pe care le aruncăm în mod normal. departe.

Dans social, organizat în comun de Direcțiile Persoane Vârstnice și Participare, din 18: 00 ore.

Sursa: Centrul Civic María Zambrano își redeschide porțile în Districtul II cu activități pentru toate publicurile