Poliția spaniolă se află în alertă la Valencia după ce 7 persoane ar fi ucis astăzi în plină stradă un bărbat de 33 de ani, în urma unei dispute în trafic.

Crima s-a produs la ora 14:40 în apropierea Spitalului La Fe din Valencia, în urma unei ciocniri între o furgonetă cu 6 – 7 persoane și un autoturism în care se afla un bărbat, spaniol, de 33 de ani, împreună cu fetiță de 5 ani.

Primele informații publicate de presa spaniolă, care citează surse din poliția spaniolă, arată că suspecții ar fi cetățeni români.

Se pare că 6 sau 7 persoane, „în aparență de naționalitate română”, ar fi început să se certe cu victima, un spaniol de 33 de ani, și ar fi alergat după aceasta.
Bărbatul a fost prins de urmăritori pe un teren viran din apropiere și ar fost înjunghiat mortal de aceștia.

Atacatorii ar fi urcat apoi în furgoneta lor, de culoare vișinie, și au fugit din zonă înainte de sosirea poliției.
Victima a încercat apoi să ajungă prin propriile forțe la spitalul din apropiere, dar a leșinat. Cu toate că a primit asistență medicală, bărbatul a murit la scurt timp după agresiune.

Nu se știe care ar fi putut fi motivul acestei crime, dar polițiștii se află în căutarea autorilor despre care se crede deocamdată că ar putea fi români.