Stirile românilor din Spania

Trei tineri morți într-un accident în Cáceres

Un român în vârstă de 28 de ani și două fete de 22 de ani au decedat într-un accident produs duminică dimineață în apropierea localității Madrigal de la Vera.

Cei trei tineri și o minoră de 17 ani, de naționalitate română, care a supraviețuit cu răni ușoare, se întorceau de la sărbătoarea organizată în Talavera de la Reina.

Tinerii se îndreptau spre casă, când mașina cu care se deplasau pe EX-384 a ieșit de pe șosea într-o curbă.

Nu se cunosc încă circumstanțele în care s-a produs accidentul, dar primele informații indică drept posibilă cauză viteza excesivă.


Autovehiculul a fost distrus în mare parte după ce s-a rostogolit în afara carosabilului și s-a ciocnit cu un gard de piatră.

La sosirea echipajelor de intervenție a fost necesară intervenția pompierilor pentru scoaterea corpurilor neînsuflețite dintre fiarele contorsionale ale mașinii.

Localitățile din care proveneau victimele au anunțat trei zile de doliu, iar tânăra româncă de 17 ani a primit asistență sanitară și a fost externată.

Românul era cunoscut în zonă, iar familia sa este integrată în zonă unde gestionează o cafenea.

Ce spun românii din străinătate despre TransferWise

transferwise Pentru că am efectuat deja peste 20 de transferuri internaționale prin TransferWise, din RON în euro și invers, pot să afirm că sistemul este sigur, rapid și ieftin. Pot trimite bani acasă online, la cel mai mic comision și cu schimbul valutar oficial al zilei. Înregistrează-te gratuit pe TransferWise

comentarii

Urmărește-ne pe Facebook și Twitter

Share This