Publicatia noastra, „Romanul din Spania”, multumeste tuturor cititorilor, colaboratorilor si clientilor pentru sprijinul acordat in ultimii 3 ani, timp in care „Romanul” a reusit sa-si castige un loc important in preferintele romanilor din Spania.

Dupa 3 ani dificili, mai ales din cauza crizei economice, Romanul s-a consolidat ca singura publicatie romaneasca din Spania, creata in totalitate de romani. In acest timp, cititorii au fost alaturi de noi si ne-au trimis in mod constant mesaje de sprijin si sugestii.

De aceea, Romanul a devenit lider in preferintele romanilor din Spania si pe Facebook, unde ne bucuram de prietenia a peste 4100 de persoane, majoritatea romani in Spania.

Campanii solidare

In acesti 3 ani, ziarul Romanul a derulat si o serie de actiuni umanitare sau evenimente de sustinere a identitatii culturale.

Campania de strangere de jucarii pentru copiii defavorizati din Romania, „Romanul la nevoie se cunoaste”, a avut loc de doua ori pana acum si de fiecare data am reusit sa aducem un zambet pe fata copiiilor, cu ajutorul cititorilor si firmelor romanesti care au colaborat cu noi.

De asemenea, Romanul a organizat in Spania si cateva concerte cu artisti ai muzicii populare romanesti precum Nicolae Furdui Iancu si ansamblul Crai Nou sau Adi Neamtu, Nelu Albu si Junii Sibiului.

Un ziar romanesc

Dupa 3 ani de existenta, echipa Romanul are satisfactia ca a reusit sa mentina un proiect suta la suta romanesc si ca informatia oferita de ziarul nostru este de mare ajutor compatriotilor nostri. La multi ani!