Ediţia din 18 martie a ziarului Românul, ajuns la numărul 135, apare la chioşcuri şi la magazinele româneşti, dar poate fi cumpărată şi online, pentru a citi informaţiile necesare despre ajutorul de şomaj din Spania sau a te delecta cu integrame şi rebus.

De asemenea, din această ediţie afli ce se întâmplă cu banii daţi de români pe serviciile consulare, citeşti dosarul complet al românilor celebri aflaţi la răcoare şi eşti la curent cu informaţiile despre legea spaniolă care iartă datoriile la bancă.

Un interviu  exclusiv cu parlamentarul pentru diaspora Aurelian Mihai îţi prezintă intenţiile alesului PPDD care e cu piciorul în alt partid, dar ai şi veşti despre prima vizită a preşedintelui Iohannis în Spania.

Fenomenul hărţuirii în şcoala din Spania, cele mai importante noutăţi legislative din România, detalii despre programul Prima maşină, dosarul complet al românilor celebri aflaţi la răcoare – sunt alte subiecte din numărul 135 al ziarului nostru. Pagina externă şi editorialul despre rezultatul alegerilor din Israel sunt completate de informaţiile culturale şi de o rubrică nouă de limba română. Şi în acest număr, Românul îţi oferă o pagină de sport, precum şi informaţii în limba spaniolă din actualitatea politică românească.

Cumpără ziarul Românul de la chioşcuri şi din magazinele româneşti, sau abonează-te online şi poţi să-l citeşti în format pdf.