#Madrid –

Numele lui este Hugo González, este rezident de anul doi la Spitalul 12 de Octubre și tocmai a fost ales ca noul reprezentant rezident al Societății Spaniole de Radiologie Medicală (SERAM) cu 41 la sută din totalul voturilor. Obiectivele tale se concentrează pe mai multe sarcini importante. Pe de o parte, dați continuitate și consolidați proiectele deja începute, cum ar fi Clubul Bibliografic SERAM și Grupul de lucru SERAM, care oferă oportunități pentru schimbul de cunoștințe și dezvoltarea competențelor. Pe de altă parte, să promoveze activități complementare formării în spitale, cum ar fi ateliere, cursuri și conferințe care acționează ca o completare a pregătirii pe care o primesc în spitale și, de asemenea, să încurajeze participarea activă a rezidenților la viața academică și științifică a SERAM.

Pentru Hugo González „a fi ales reprezentant al rezidenților Societății Spaniole de Radiologie Medicală (SERAM) este un moment de mare emoție și satisfacție pentru mine. Sunt profund fericit și motivat de oportunitatea de a juca acest rol important în apărarea intereselor colegii mei rezidenți și contribui la dezvoltarea specialității noastre.

De asemenea, nou-alesul reprezentant dorește să-și exprime „cea mai profundă mulțumire” dr. José Carmelo Albillos Merino, șeful Serviciului de radiodiagnostic al spitalului, și tutorelui său, Ignacio Alba de Cáceres, „pentru sprijinul lor constant și pentru că mi-au oferit oportunitatea de a dezvolta atât profesional, cât și personal. „Încrederea lor” -adăugă el- a fost esențială pentru a ajunge în acest punct și se simte „norocos să-i aibă ca mentori”.

De asemenea, dorește să „recunoaște și să mulțumească” tuturor rezidenților și asociaților serviciului, pentru inspirația și sprijinul lor constant: „Munca în echipă și colaborarea în cadrul serviciului nostru au fost esențiale pentru dezvoltarea mea ca profesionist și sper să contez în continuare pe dvs. sprijin pe măsură ce îmi asum această nouă responsabilitate:.

În cele din urmă, González este recunoscător pentru oportunitate și își reiterează angajamentul de a lucra „din greu în beneficiul tuturor locuitorilor”.

Sursa: Comunitatea Madrid – Un rezident al Spitalului 12 de Octubre, ales reprezentant al rezidenților în Societatea Spaniolă de Radiologie Medicală