Comunitatea Madrid a convenit astăzi cu promotorii Primavera Sound să găzduiască festivalul de muzică urbană anul viitor în regiune. Va fi în Orașul Rock din Arganda del Rey, spațiu deținut de Executivul Regional, pe 8, 9 iunie și 10.

Președintele Guvernului de la Madrid, Isabel Díaz Ayuso, s-a întâlnit astăzi la Poșta Regală împreună cu ministrul Culturii, Turismului și Sportului, Marta Rivera de la Cruz, și organizației, pentru a finaliza această decizie prin care Madrid se consolidează ca referință muzicală în Europa, extinzându-și și îmbunătățindu-și oferta culturală și turistică.

Ca de obicei, Sunetul Primavera va avea sediul tot la Barcelona, ​​care va găzdui concerte între 1 și 3 iunie, astfel încât acest acord să devină și o punte culturală între Madrid și Barcelona. Acest eveniment va include programarea diferitelor activități muzicale înaintea zilelor principale.

Sursa: Comunitatea Madrid – 2022 Comunitatea Madrid este de acord cu promotorii Primavera Sound să găzduiască festivalul în iunie 20232022