#Spania – Câștigătorii sunt cele 36 de proiecte alese în competiție, care reunesc în total 210 de entități cu statut juridic diferit (administrații locale, companii, asociații…), ceea ce asigură capilaritatea impactului programului.

Obiectivul acestui apel este de a îmbunătăți oferta de experiențe pe care Spania o pune la dispoziția vizitatorilor săi și de a atrage un turism de calitate. Odată publicată concesiunea, fondurile vor începe să fie transferate către aceste entități pentru ca proiectele să poată fi executate într-o perioadă de 18 luni.

Acest program se bazează pe Strategia pentru crearea, inovarea și consolidarea experiențelor turistice din Spania, prin care dorim să creștem și să îmbunătățim experiențele turistice din Spania care pun în valoare patrimoniul material și imaterial legat de autenticitatea teritoriilor și a populațiilor acestora pentru promovarea lor internațională.

„Programul evoluează conceptul de produs turistic plasând călătorul în centrul experienței turistice și al destinației. În plus, ne va permite să îmbunătățim oferta pe care o vom promova la nivel internațional”, a comentat secretarul de stat pentru Turism. , Rosana Morillo.

Mai multe informatii Granturi pentru programul „Experiențe Turism Spania” Etichete: Plan de recuperare, transformare și reziliență Sursa: Guvernul Spaniei – Turismul publică rezoluția de acordare a ajutorului Programului Experiențe