#Torrejon – • Cursurile se adresează elevilor din Învățământul Secundar Obligatoriu cu scopul de a sensibiliza și de a da vizibilitate unei probleme sociale precum violența de gen.

• Astfel, Torrejonero, Víctor García, campion al Spaniei la Apărare Personală a Poliției, centură neagră al 5-lea Dan la Karate și specialist în autoapărare feminină, însoțit de o echipă mixtă de profesioniști în această modalitate, va preda un Master Class în diferite educații. centre din oraș cu scopul de a preda diferite tehnici de autoapărare feminină concentrate în principal pe posibile atacuri, precum și tehnici de prevenire, colaborare și ajutor pentru victimele agresiunii

• Prima dintre ele a avut loc ieri la Humanitas și a continuat în această dimineață la IES Juan Bautista Monegro, la care au fost prezenți primarul, Alejandro Navarro Prieto, și consilierul pentru Egalitate și Sărbători, María Eugenia Gil. Aceste centre educaționale vor fi urmate de IES León Felipe (mâine, miercuri, 8 noiembrie), școala Alba (9 noiembrie, IES Palas Atenea (10 noiembrie), IES Victoria Kent (13 noiembrie), Centro de Educație Specială Astor (14 noiembrie), Bun guvernator (15 noiembrie), Luis de Góngora (16 noiembrie) și Isaac Peral (17 noiembrie)

• Activitatea se înscrie în programarea organizată cu ocazia Zilei Internaționale împotriva violenței împotriva femeilor, care va fi sărbătorită pe 25 noiembrie
Cu ocazia Zilei Internaționale împotriva Violenței de Gen, care va avea loc pe 25 noiembrie, Primăria Torrejón de Ardoz, prin Departamentul de Egalitate, a organizat o serie de activități cu scopul de a sensibiliza și de a da vizibilitate unei organizații sociale. probleme precum violența de gen. Dintre acestea, merită evidențiate pe cele care se desfășoară în diferitele centre de învățământ ale orașului în această lună noiembrie, precum cursurile de master de autoapărare destinate elevilor ESO cu scopul de a sensibiliza și de a da vizibilitate unui problemă.cum ar fi violența de gen. Astfel, Torrejonero, Víctor García, campion spaniol la Apărare Personală a Poliției, centură neagră 5 Dan la Karate și specialist în autoapărare feminină, însoțit de o echipă mixtă de profesioniști în această modalitate, vor preda un Master Class în diferite școli și institute. al orașului a avut ca scop predarea diferitelor tehnici de autoapărare feminină concentrate în principal pe posibile atacuri, precum și tehnici de prevenire, colaborare și ajutor pentru victimele unui atac.

Torrejón de Ardoz, 7 noiembrie 2023. Prima dintre ele a avut loc ieri la Humanitas și a continuat în această dimineață la IES Juan Bautista Monegro, la care au participat primarul, Alejandro Navarro Prieto și consilierul pentru egalitate și sărbători, María Eugenia Gil. Aceste centre educaționale vor fi urmate de IES León Felipe (mâine, miercuri, 8 noiembrie), școala Alba (9 noiembrie, IES Palas Atenea (10 noiembrie), IES Victoria Kent (13 noiembrie), Centro de Educație Specială Astor (14 noiembrie), Bun guvernator (15 noiembrie), Luis de Góngora (16 noiembrie) și Isaac Peral (17 noiembrie).

Activitatea se înscrie în acțiunile de prevenire și conștientizare desfășurate de Departamentul de Egalitate din cadrul Primăriei Torrejón de Ardoz, în preajma sărbătoririi Zilei Internaționale împotriva Violenței de Gen care va fi sărbătorită pe 25 noiembrie.

Sursa: Torrejonero, Víctor García, campion al Spaniei la apărarea personală a poliției, predă un Master Class pentru a preda tehnici de…