#Torrejon – • Jucătorul joacă în prezent pentru Ciudad de Móstoles din Second B

• David Fernández, care a debutat oficial la această categorie cu echipa Spaniei, a jucat un rol proeminent pe toată durata competiției și a marcat un gol în victoria cu 3-1 împotriva Portugaliei

• În al doilea meci, împotriva Poloniei, Spania s-a impus cu 6-5 iar în meciul cu gazda, Franța, s-a impus cu 3-4 pentru a ajunge să ridice cupa campionilor.
Torrejonero, David Fernández, a fost proclamat campion al prestigiosului Turneu de Futsal Montaigu cu echipa spaniolă sub 19 ani, care a avut loc în perioada 25-28 octombrie. Spania a câștigat cele trei meciuri împotriva puternicelor echipe ale Portugaliei, Poloniei și Franței. David Fernández, care a debutat oficial la această categorie cu echipa Spaniei, a avut un rol proeminent pe toată durata competiției și a marcat un gol în victoria cu 3-1 împotriva Portugaliei.

Torrejón de Ardoz, 7 noiembrie 2023. În cel de-al doilea meci, împotriva Poloniei, Spania s-a impus cu 6-5 iar în meciul cu echipa gazdă, Franța, s-a impus cu 3-4 pentru a ajunge să ridice cupa campionilor.

David Fernández joacă în poziția de aripă și a început să joace la Școala de Futsal Limones 5. În prezent joacă pentru Ciudad de Móstoles din Second B. În plus, trebuie menționat că vărul său, Jorge Carrasco, joacă în Prima Divizie pentru Real Betis și fratele său, Daniel Fernández, o face în Divizia a II-a, în Unión África Ceutí, echipă antrenată de un alt Torrejonero, Antonio Fernández.

„Felicitări că faci parte din această echipă care a fost proclamată campioană la Turneul Montaigu. Este încă un pas în cariera ta în futsal și sper că în viitorul apropiat te putem vedea debutând în Prima Divizie, la fel ca mulți alți Torrejoneros, așa cum este și cu vărul tău”, a spus primarul, Alejandro Navarro. Prieto.

„Torrejón de Ardoz a fost întotdeauna locul de naștere al marilor jucători de futsal, unii dintre ei campioni mondiali și europeni, precum Javier Limones, iar în prezent ne putem lăuda că îl avem pe căpitanul echipei absolute a Spaniei, Jesús Herrero, un exemplu în „Noi trebuie să se uite la generațiile viitoare, cum este cazul lui David Fernández”, a adăugat José Miguel Martín Criado, consilier pentru sport și mobilitate.

Sursa: Torrejonero, David Fernández, campion al prestigiosului turneu de futsal Montaigu cu echipa spaniolă sub 19 ani