#Torrejon – • Primarul din Torrejón de Ardoz, Alejandro Navarro Prieto, consilierul pentru Egalitate și Sărbători, Mª Eugenia Gil și consilierul pentru Turism, Miriam Gutiérrez, au prezentat inițiativa împreună cu hotelierii care organizează evenimentul: Ángel Solsona (La Demo) și José Manuel Campos (Magazin de patiserie Migas)

• Sala de concerte a Târgului Torrejón de Ardoz va fi locul în acest weekend pentru Târgul de Hamburger Gourmet (zona de concerte), unde puteți degusta cei mai buni burgeri gourmet la prețuri accesibile

• Programul este astăzi, vineri, de la 20:00 la 12:00; Sâmbătă de la 13:00 la 12:00 și duminică de la 13:00 la 20:00.

• „Aceasta este încă una dintre inițiativele cu care îmi voi îndeplini angajamentul anunțat în alegerile plenare ca primar de a promova destinația turistică Torrejón Ciudad de Moda”, a subliniat primarul, Alejandro Navarro.

Torrejón de Ardoz va găzdui în premieră astăzi, vineri, 8, mâine, sâmbătă, 9 și duminică, 10 septembrie, Târgul de Hamburger Gourmet. Primarul din Torrejón de Ardoz, Alejandro Navarro Prieto, consilierul pentru Egalitate și Sărbători, Mª Eugenia Gil și consilierul pentru Turism, Miriam Gutiérrez, au prezentat inițiativa împreună cu hotelierii care organizează evenimentul: Ángel Solsona (La Demo) și José. Manuel Campos (Magazinul de patiserie Migas). Orele sunt astăzi, vineri, de la 20:00 la 12:00; Sâmbătă de la 13:00 la 12:00 și duminică de la 13:00 la 20:00.

Torrejón de Ardoz, 8 septembrie 2023. Sala de concerte a Târgului Torrejón de Ardoz va fi locul în acest weekend pentru Târgul de Burger Gourmet (zona de concerte), unde puteți degusta cei mai buni burgeri gourmet la prețuri accesibile . Aceasta este o inițiativă a La Demo Hamburguesería y Pastelería Migas, cu sponsorizarea lui Mahou și colaborarea consiliului municipal din Torrejón.

Primarul a amintit că „de astăzi, vineri și până duminica viitoare, 15 hotelieri din întreaga Comunitate Madrid, inclusiv 4 din Torrejón de Ardoz, cunoscuți pentru hamburgerii lor gourmet, vor oferi publicului cele mai bune creații”.

„Aceasta este încă una dintre inițiativele cu care îmi voi îndeplini angajamentul anunțat în plenul electoral în calitate de primar de a promova destinația turistică Torrejón Ciudad de Moda”, a subliniat primarul, Alejandro Navarro, adăugând că „Sunt sigur că acest eveniment eveniment festiv și gastronomic care este organizat în premieră în orașul nostru va fi pe placul multor vecini și oameni care ne pot vizita din alte orașe și localități din apropiere.”

În plus, vor avea loc concerte live și sesiuni de DJ. Și puteți completa meniul și cu un desert fără a părăsi evenimentul datorită Cheesecake-urilor Migas și La Paca. De asemenea, organizația ne anunță că vor exista alimente fără gluten.

„Continuăm să adăugăm evenimente originale și de calitate pe care vecinii noștri le pot plăcea și contribuie la stimularea economiei orașului, în acest caz sectorul ospitalității, așa cum am făcut cu alte inițiative precum Târgul de tapa, Taste Torrejón, Spectacolul Gastronomic, Traseul La Cuchara. sau Târgul de bere artizanală sau Stocul Torrejón, destinat tuturor comerțului și evenimentelor majore precum Crăciunul Magic sau Sărbătorile Populare și Patronale, printre altele”, a subliniat primarul.

Participanti:
1. ARTISANUL CĂRNII: Original Artesanus BBQ (100% de casă, carne de vită din Galicia cu condimente de casă și sos BBQ).
2. ROOST CHICKEN: The Slaw (combinație de coleslaw, murături, sos Roost Chicken și pui prăjit).
3. TEXAS GRILL BURGUER: Santa Fe (180 de grame de carne de vită hrănită cu iarbă, amestec de brânzeturi, bacon, pui, sos tartar și pâine brioșă exclusivă).
4. TONATIUH: Little Tonatiuh (25 de ani de experiență într-un burger de la propriul efectiv).
5. VULCANO GRILL: Kimchi Burger (carne de vită din Galicia maturată, cheddar dublu, bacon dublu crocant, maioneză de casă și pâine brioșă).
6. BERE MESTIANALĂ IMPERIAL: burger Zervantina (180 gr. de vită învechită, cheddar, ceapă caramelizată, sos coreean și pâine brioșă).
7. WILLIAMSBURG: Piggy Blinders (patty de coastă învechit, ceapă roșie, brânză Monterrey Jack, coaste dezosate și sos bourbon).
8. RANCHO DE SANTA AFRICA: Emmy Rancho (vaca blonda galeza, branza afumata, bacon crocant, ceapa caramelizata si sos Emmy).
9. DEMO: La Perfecta (180 gr. amestec maturat, brânză Monterrey și cheddar, cenușă de bacon afumată, sos de trufe maho și pâine bbk bourbon și boom de cartofi).
10. CHILL GREEN & GRILLEL: Golden Ball (Black Angus afumat, cheddar și provolone, ceapă crocantă, Sweet Relish, sos de bacon și foiță de aur).
11. BDP BURGER: Doña Emilia (Vită Avileña, cheddar englezesc curat, ceapă caramelizată, sos chili fermentat și pâine de cartofi).
12. BDP SMASH: Primigenia (90g carne dubla, cheddar american, ceapa tocata, muraturi, ketchup si mustar).
13. MANHATTAN: California Burger (120 gr. carne de vită marinată, 60 gr. carne de vită mărunțită, cheddar dublu, roșii, ceapă și sosul nostru secret).
14. LA SABANA CAFÉ BAHÍA CERVECERÍA: La Pelirroja (carne maturată Simmental, două brânzeturi, ceapă crocantă, torreznos din Soria, sos de mango și pâine brioșă).
15. BRIOCHEF: The Best Burger (180 gr. de vită blondă din Galicia, cheddar, bacon crocant, ceapă și noul nostru sos Deli Picklelish).

Concerte și spectacole:
• VINERI 8: De la 20:00 la 22:00, Litere mici (grup local); iar de la 22:00 până la închidere, DJ, Harttins.
• SÂMBĂTA 9: De la 18:00 la 20:00, El Límite (grup local).
• DUMINICĂ 10: De la 14:00 la 16:00, Tu Estribillo.
• La aceste spectacole trebuie să le adăugăm pe cele care vor avea loc în Plaza de Toros cu ocazia festivalului Locos X los 80, cu intrare liberă: Seguridad Social, Orchestra Mondragón și El Pulpo.

Sursa: Torrejón de Ardoz va găzdui pentru prima dată Târgul de Hamburger Gourmet la Sala Concertelor Târgului astăzi, vineri, 8…