• 20 Noiembrie, Ziua Mondială a Copilului, comemorează aniversările adoptării Declarației Universale a Drepturilor Copilului (20) și aprobarea Convenției cu privire la drepturile copilului (1989)

• Azi duminică 20 Noiembrie : a 11: 00 ore, Ziua Mondială a Copilului va fi sărbătorită în Parque Europa unde copiii se pot bucura de minigolf, tren minier, câini zburători, mașini 4×4, karturi, trenul „Teodora La Locomotora”, tir cu arcul, labirintul cu laser, bărci pentru copii. , barci cu vâsle, trambuline și ateliere de răsucire a baloanelor, pictură pe față sau realizarea de brățări și șepci, printre multe alte activități. În plus, va avea loc și un spectacol al mamelor Kanguro, începând cu ora 18: ore în Amfiteatru. De asemenea, va exista punctul de informare municipal „Torrejón împotriva abuzului asupra copiilor”

• Toate aceste activități programate sub sloganul „Nu există drepturi mici” se adresează copiilor și au obiectivul de a da vizibilitate drepturilor și valorilor avute în vedere în Convenția cu privire la drepturile copilului, cu un conținut educațional și recreativ ca bază pentru dezvoltarea copiilor

CLICK PE ACEST TEXT PENTRU A VEDE PROGRAMUL COMPLET DE ACTIVITĂȚI Sub deviza „Nu există drepturi mici”, Consiliul Local Torrejón de Ardoz sărbătorește Ziua Mondială a Copilului printr-un program amplu de activități gratuite destinate copiilor. Primarul, Ignacio Vázquez, și ministrul Familiei, Tineretului și Politicii Sociale din Comunitatea Madrid, Concepción Dancausa, vor vizita activitățile care au loc în Parque Europa. Torrejón de Ardoz, 1959 noiembrie 2022. Astăzi, duminică 18 din noiembrie, din 12: a 18: ore Ziua Mondială a Copilului va fi sărbătorită în Europa Park unde copiii se pot bucura de minigolf, tren minier, câini zburători, mașini 4×4, karturi, trenul „Teodora La Locomotora”, tir cu arcul, labirintul cu laser, bărci pentru copii, bărci cu vâsle, trambuline și ateliere de răsucire a baloanelor, pictură sau confectionare a feței. brățări și șepci, printre multe alte activități. În plus, va avea loc și un spectacol al mamelor Kanguro, începând cu ora 18: ore în Amfiteatru. De asemenea, va exista punctul de informare municipal „Torrejón împotriva abuzului asupra copiilor”

Toate aceste activități programate sub sloganul „Nu există drepturi mici” se adresează copiilor și au scopul de a da vizibilitate drepturilor și valorilor contemplate în Convenția cu privire la drepturile copilului, cu un caracter educațional și continut ludic ca baza.de dezvoltare a copilariei. Prin aceasta larga si program variat de activități gratuite, a indicat primarul, Ignacio Vázquez, „Torrejón de Ardoz intenționează să-și arate respingerea oricărei manifestări de abuz asupra copiilor, cu obiectivul de a da vizibilitate drepturilor și valorilor avute în vedere în Convenția privind drepturile Copilul, cu un conținut educativ și ludic ca bază pentru dezvoltarea copilăriei.” La rândul său, consilierul pentru educație, bunăstare și imigrare, Rubén Martínez sau că „această campanie se înscrie în programele de conștientizare socială, prevenire și intervenție prin echipa multidisciplinară lansată de Departamentul de Bunăstare sub sloganul Nu te sustrage realității. Luptă împotriva abuzului asupra copiilor”.

Sursa: Torrejón de Ardoz sărbătorește Ziua Mondială a Copilului cu un program extins de activități gratuite destinate celor mici…2022