#Torrejon – • Octombrie este în mod tradițional o lună în care locurile de muncă sunt distruse când multe contracte sezoniere legate de consumul de vară se încheie.

• Unul dintre angajamentele primarului, Alejandro Navarro Prieto, este de a promova crearea de locuri de muncă mai multe și mai bune pentru Torrejoneros, dezvoltarea de noi zone industriale și promovarea destinației turistice Torrejón Ciudad de Moda. „Aceste date sunt pozitive pentru crearea de locuri de muncă și reprezintă una dintre cele mai bune cifre care au apărut în oraș de când s-a înregistrat șomajul, ceea ce ne încurajează să continuăm să lucrăm pentru a promova, în măsura posibilităților și competențelor noastre, crearea de locuri de muncă în Torrejón. ”, a evidențiat consilierul Torrejonero

• Pe de altă parte, trebuie amintit că este prima dată când un primar din Torrejón își asumă direct competențele de Dezvoltare Economică și Ocuparea Forței de Muncă, acestea fiind primul obiectiv în acțiunea sa de Guvern, fără a le delega vreunui consilier. „Mi-am asumat direct competențele de Dezvoltare Economică și Ocuparea Forței de Muncă, acestea fiind una dintre principalele priorități ale guvernului meu, așa cum am demonstrat deja când eram consilier pentru Ocuparea Forței de Muncă și am reușit să reducem la jumătate numărul șomerilor din oraș. până în 2013. , și în prezent având cea mai mică cifră din ultimii ani”, a spus Alejandro Navarro.
Torrejón de Ardoz înregistrează a doua cea mai bună dată de creare de locuri de muncă în luna octombrie din 2005, cu 51 de șomeri mai puțini și cea mai scăzută rată a șomajului din 2007, cu 7,74%. Octombrie este, în mod tradițional, o lună în care locurile de muncă sunt distruse când se încheie multe contracte sezoniere legate de consumul de vară.

Torrejón de Ardoz, 3 noiembrie 2023. Unul dintre angajamentele primarului, Alejandro Navarro Prieto, este de a promova crearea de locuri de muncă mai multe și mai bune pentru Torrejoneros, dezvoltarea de noi zone industriale și promovarea destinației turistice Torrejón Ciudad de Moda. „Aceste date sunt pozitive pentru crearea de locuri de muncă și reprezintă una dintre cele mai bune cifre care au apărut în oraș de când s-a înregistrat șomajul, ceea ce ne încurajează să continuăm să lucrăm pentru a promova, în măsura posibilităților și competențelor noastre, crearea de locuri de muncă în Torrejón. ”, a subliniat consilierul Torrejon.

Pe de altă parte, trebuie amintit că este prima dată când un primar din Torrejón își asumă direct competențele de Dezvoltare Economică și Ocuparea Forței de Muncă, acestea fiind primul obiectiv în acțiunea sa de Guvern, fără a le delega vreunui consilier. „Mi-am asumat direct competențele de Dezvoltare Economică și Ocuparea Forței de Muncă, acestea fiind una dintre principalele priorități ale guvernului meu, așa cum am demonstrat deja când eram consilier pentru Ocuparea Forței de Muncă și am reușit să reducem la jumătate numărul șomerilor din oraș. până în 2013. , și în prezent având cea mai mică cifră din ultimii ani”, a spus Alejandro Navarro.

Sursa: Torrejón de Ardoz înregistrează al doilea cel mai bun număr de date privind crearea de locuri de muncă în luna octombrie din 2005, cu 51 de șomeri…