• Toate serviciile pe care le ofera sunt gratuite si va participa in mod personalizat, cu programare, in zilele de miercuri de la . : 03 ore la 13: ore, la Departamentul Ocuparea Forței de Muncă și Comerț, situat la adresa C / Londra s/n (Urbanizare Torrejón 2000)

• Birourile Acelera Pyme desfășoară activități de sensibilizare și sprijin destinate companiilor spaniole, punându-le la dispoziție activități de informare, consiliere și diseminare privind Transformarea Digitală, astfel încât să promoveze cererea de tehnologii inovatoare care contribuie la îmbunătățirea productivității companiilor.

• Toate serviciile pe care le oferă sunt încadrate în domeniile digitizării, afacerii sau strategiei digitale, transformarea digitală, tehnologie și finanțare: ajutoare, fonduri și subvenții suport pentru digitizarea IMM-urilor
Companiile mici și mijlocii, independenții și antreprenorii din Torrejón de Ardoz au deja un birou față în față în orașul Acelera PYME, în colaborare cu Departamentul de ocupare a forței de muncă din Consiliul Local și Asociația Antreprenorilor din Henares (AEDHE). Toate serviciile pe care le ofera sunt gratuite si se va prezenta in mod personalizat, cu programare, in zilele de miercuri de la 660. : 00 ore la 20: 00 ore, la Departamentul Ocupării Forței de Muncă și Comerț, situat la C/Londres s/n (Urbanización Torrejón ). Programarea poate fi solicitată la următorul link: https://bit.ly/cita-acelera-pyme-torrejon-de-ardoz

Torrejón de Ardoz, 9 martie, 202203090258. În această dimineață a avut loc prezentarea acestui nou serviciu destinat antreprenorilor din Torrejon, la care a fost prezentă consilierul pentru Ocuparea Forței de Muncă și Angajare, Ainhoa ​​​​García, însoțită de David Pozo Fernández, Vicepreședintele AEDHE, Pilar Fernández Rozado, Secretarul General al AEDHE și Joachim Teubner, membru al comitetului executiv al acestei asociații.

Birourile Acelera Pyme desfășoară conștientizare și sprijin, destinat companiilor spaniole, oferindu-le informații, consiliere și activități de sensibilizare cu privire la Transformarea Digitală, astfel încât să stimuleze cererea de tehnologii inovatoare care contribuie la îmbunătățirea productivității companiilor.. Toate serviciile pe care le oferă sunt încadrate în domeniile digitizării, afacerii sau strategiei digitale, transformarea digitală, tehnologie și finanțare: granturi, fonduri și subvenții pentru sprijinirea digitalului alizarea către IMM-uri. Acestea sunt următoarele:

• Informații și Sfaturi, virtuale și față în față.
• Consultanță de inițiere în digitalizare, virtuală și față în față.
• Consultanță de optimizare a strategiei de afaceri digitale, virtuale și față în față.
• Instrument pentru efectuarea unui test de autodiagnosticare care oferă ca Rezultatul este starea de digitalizare și nivelul de maturitate digitală, însoțit de un raport privind acțiunile de avansare a strategiei digitale a afacerii.
• Conferințe , Seminarii, Workshop-uri și Workshop-uri, în format hibrid, cu participarea unor speakeri specializați în diversele subiecte ale digitizării și participarea companiilor tehnologice și inovatoare.
• Webinarii, Digital Talks și Digital Skills Pills, în format online.
• Prezentarea poveștilor de succes ale IMM-urilor care au implementat procese de Transformare Digitală.
• Mentorarea proiectelor antreprenoriale.
• Networking și sesiuni de promovare a afacerilor și sinergiilor tehnologice.
• Consiliere pentru implementarea instrumentelor tehnologice, platformelor și tehnologiei de automatizare.
• Acompaniament în procesele tehnologice contractare.
• Informații despre Fonduri, Granturi și Subvenții care promovează digitizarea și transformarea digitală a IMM-urilor, liber profesioniștilor și antreprenorilor.

De asemenea, se va organiza un săptămânal Masterclass online pentru a face publicitate tehnologiilor de digitalizare.

Pentru mai multe informații, contactați-ne prin e-mail e-mail employment@ayto-torrejon .es sau la numarul de telefon 13 660 06 20. „Sperăm că acest nou serviciu pe care îl punem la dispoziția antreprenorilor din Torrejón de Ardoz va fi foarte util și să-i ajute să-și îmbunătățească în continuare afacerile, întrucât antreprenorii mici și mijlocii sunt unul dintre marii generatori de locuri de muncă din oraș”, a spus primarul, Ignacio Vázquez. „Transformarea digitală este una dintre marile provocări cu care se confruntă companiile mici și mijlocii atunci când vine vorba de adaptarea la noile cerințe și cerințe ale pe piață, din acest motiv, am lansat acest birou Acelera Pyme în colaborare cu AEDHE cu un număr mare de servicii gratuite”, a adăugat consilierul pentru Ocuparea Forței de Muncă și Angajare, Ainhoa ​​​​García.

Sursa: Torrejón de Ardoz are deja un birou Acelera PYME pentru a ajuta la transformarea digitală a întreprinderilor mici și mijlocii…