#Torrejon – • Evenimentul a avut loc joia trecută, la Biblioteca Centrală Federico García Lorca și se înscrie în Ziua Internațională a Bibliotecii, care va avea loc mâine, 24 octombrie.

• Astfel, Patricia Palomar a prezentat „Puține versuri sunt de ajuns”, o carte în care autoarea este transparentă, permițând cititorului să scruteze preocupările unui suflet tânăr și fragil, deși reflecțiile din unele poezii duc să ne gândim la un suflet bătrân. Poate aici stă misterul

• La rândul său, Manuel R. Sánchez a vorbit despre „Paralelismul triunghiular”, unde încearcă să facă o paralelă între conceptele filozofice și politice ale lui Machiavelli, Spinoza și Marx, folosind filosofia lui Spinoza ca axă centrală a întregii cărți. Mai mult, încearcă să-i justifice pe acești trei autori, considerați într-o oarecare măsură, filozofi blestemati, din diferite motive, în gândirea lor și în propria lor viață.

• De asemenea, Juan Antonio Gallardo a comentat noua sa publicație, „Ia pulsul lui Dumnezeu”. După „Consilierul sau imprudența destinului”, el prezintă această carte cu referiri la povestea biblică a primilor doi copii ai lui Adam și Eva: Cain și Abel. Potrivit autorului însuși, „este foarte posibil ca orice Cain să fi acționat într-un mod similar, cel puțin, și mă refer doar la mânie”, cu referire la această poveste din Biblie.
Torrejón de Ardoz a găzduit prezentarea cărților scriitorilor locali Patricia Palomar, Manuel R. Sánchez și Juan Antonio Gallardo. Evenimentul a avut loc joia trecută, la Biblioteca Centrală Federico García Lorca. La evenimentul, care se încadrează în Ziua Internațională a Bibliotecii care va avea loc mâine, 24 octombrie, fiecare dintre autori și-a comentat creația, a avut loc o sesiune de întrebări și răspunsuri și s-a încheiat cu semnarea unor exemplare pentru cei prezenți. . Lucrările pot fi găsite în secțiunea de autori locali a bibliotecilor municipale ale orașului.

Torrejón de Ardoz, 23 octombrie 2023. Astfel, Patricia Palomar a prezentat „Puține versuri sunt de ajuns”, o carte în care autoarea apare transparentă, permițând cititorului să scruteze preocupările unui suflet tânăr și fragil, deși reflecțiile din unele dintre poezii duc să ne gândim la un suflet bătrân. Poate aici stă misterul.

La rândul său, Manuel R. Sánchez a vorbit despre „Paralelismul triunghiular”, unde încearcă să facă o paralelă între conceptele filozofice și politice ale lui Machiavelli, Spinoza și Marx, folosind filosofia lui Spinoza ca axă centrală a întregii cărți. Mai mult, încearcă să-i justifice pe acești trei autori, considerați într-o oarecare măsură, filozofi blestemati, din diferite motive, în gândirea lor și în propria lor viață.

De asemenea, Juan Antonio Gallardo a comentat noua sa publicație, „Ia pulsul lui Dumnezeu”. După „Consilierul sau imprudența destinului”, el prezintă această carte cu referiri la povestea biblică a primilor doi copii ai lui Adam și Eva: Cain și Abel. Potrivit autorului însuși, „este foarte posibil ca orice Cain să fi acționat într-un mod similar, cel puțin, și mă refer doar la mânie”, cu referire la această poveste din Biblie.

Lucrările pot fi găsite în secțiunea de autori locali a bibliotecilor municipale ale orașului. „De la Consiliul Municipal Torrejón de Ardoz îi susținem mereu pe scriitorii noștri locali și încercăm să le acordăm un rol deosebit în bibliotecile municipale în secțiunea specială pe care le-am dedicat-o pentru a promova lectura operelor lor”, a spus primarul. Alejandro Navarro Prieto. Mai mult, a adăugat consilierul pentru Cultură, José Antonio Moreno, „orașul nostru are un număr mare de scriitori care se remarcă prin calitatea creațiilor lor și de la Departamentul de Cultură încercăm să le dăm vizibilitate organizând inițiative ca aceasta”.

Sursa: Torrejón de Ardoz a găzduit prezentarea cărților scriitorilor autohtoni Patricia Palomar, Manuel R. Sánchez și Juan Anto…