#AlcaladeHenares – Cu scopul de a sprijini micile afaceri locale, Departamentul de Comerț al Consiliului Municipal Alcalá de Henares a lansat campania „Alege Alcalá, Crăciunul 2023”.

Afacerile interesate să participe și care respectă regulile (anexat), trebuie să se înregistreze pe portalul de înregistrare municipală https://institución.ayto-alcaladehenares.es, termenul limită este acum deschis și se încheie pe 13 noiembrie la ora 23:59.

Consilierul pentru Comerț, Orlena de Miguel, a încurajat companiile să participe la Campania al cărei scop final este „dinamiza și promovează comerțul orașului, încurajând locuitorii și vizitatorii să facă achiziții în unități alcalaínos în perioada Crăciunului”.

Primele 150 de afaceri care își vor oficializa cererile de aderare vor primi suma pentru achiziționarea a 10 vouchere, a câte 50 de euro fiecare. Pentru a participa, fiecare întreprindere trebuie să verifice dacă IAE-ul înființării sale coincide cu grupurile sau rubricile care își pot oficializa cererile și că trebuie să fie la curent cu toate obligațiile fiscale municipale. Anul acesta Campania este extinsă la toate afacerile din sectorul alimentar.

Termenul limită de depunere a cererilor începe la 9:00 a.m. pe 20 octombrie și se va încheia la ora 23:59. din 13 noiembrie, dar vă reamintim că calitatea de membru se va face în ordinea sosirii cererilor complete. Înscrierile se pot face prin portalul de înregistrare municipală: https://institución.ayto-alcaladehenares.es

Pentru orice intrebari puteti contacta extensia 4341 la telefon: 91 888 33 00

REGULAMENT ALEGE ALCALÁ 2023 MAGAZINE SIGILATE

Sursa: Termenul limită este deschis pentru ca întreprinderile locale să se înregistreze în campania „Alege Alcalá, Crăciunul 2023”.