#Torrejon – • Ceremonia de deschidere personală se reia după 3 cursuri în care nu a fost posibil să se facă altfel decât virtual

• Școala are un program lung, deoarece predă cursuri de la 9:30 dimineața până la 21:30, facilitând îmbinarea studiilor cu munca. În plus, mulți studenți trec și obțin diploma de absolvent ESO în fiecare an. Mulți dintre ei doresc să o obțină pentru a studia un modul de formare profesională sau pentru a avea acces la un loc de muncă la care această diplomă este o cerință esențială.

• La fel, Școala Municipală de Educație a Adulților are un corp de elevi tânăr. Din cei 260 de studenți deja înscriși la acest curs, 44% au sub 19 ani, iar majoritatea sunt femei. „Adică, acea forță și acea hotărâre de a îmbunătăți pe care le aveți tinerii vor conduce școala și vor servi drept motivație pentru cadrele didactice pentru a vă preda într-o educație conformă timpurilor actuale”, a spus primarul, Alejandro Navarro. Prieto.
Ieri după-amiază, Sala de Adunări a Centrului Cultural Las Fronteras a găzduit începutul cursului Școlii Municipale de Adulți din Torrejón. Anul acesta, tema aleasă a fost umorul. Primarul, Alejandro Navarro Prieto, și consilierul pentru cultură, José Antonio Moreno, au participat la evenimentul acestei școli care are 40 de ani de experiență în domeniul educațional, ceea ce o face una dintre instituțiile de învățământ de top din Comunitatea Madrid.

Torrejón de Ardoz, 27 octombrie 2023. Acesta este al treisprezecelea curs din facilitățile actuale după ce a fost amplasat în Casa de Cultura și Barrio de Fronteras. În septembrie 2011 au început cursurile în centrul nou creat, satisfăcând astfel nevoile anterioare de spațiu și cunoscând un mare salt calitativ atunci când au fost renovate dotările în care se predau cursurile. Acestea se află acum în Complexul Sportiv modern al Zonei Centrale cu săli de clasă și mobilier noi, precum și cu dotări bine echipate și accesibile.

Un alt avantaj este că are un program lung, întrucât predă cursuri de la 9:30 dimineața până la 21:30, facilitând îmbinarea studiilor cu munca. În plus, mulți studenți trec și obțin diploma de absolvent ESO în fiecare an. Mulți dintre ei doresc să o obțină pentru a studia un modul de formare profesională sau pentru a avea acces la un loc de muncă la care această diplomă este o cerință esențială.

La fel, Școala Municipală de Educație a Adulților are un corp de elevi tânăr. Din cei 260 de studenți deja înscriși în acest an, 44% au sub 19 ani, iar majoritatea sunt femei. „Adică, acea forță și acea hotărâre de a se îmbunătăți pe care le au tinerii vor conduce școala și vor servi drept motivație pentru cadrele didactice pentru a vă preda o educație în conformitate cu vremurile actuale”, a spus primarul, Alejandro Navarro Prieto.

În acest sens, Școala servește pentru a oferi elevilor pregătirea necesară pentru a le facilita intrarea în lumea muncii nu doar cu o calificare de bază, ci și prin dobândirea obiceiurilor necesare în lumea muncii precum disciplina, inițiativa, respectul. Și responsabilitatea.

În cele din urmă, consilierul Torrejonero a mulțumit „munca și efortul mare pe care profesorii le depun pe tot parcursul cursului, orele lor de muncă atât la pregătire, cât și la cursuri, dar, mai presus de toate, vreau să mă refer la Pilar Fernández Ruiz, actualul director care va în curând are pensionarea ei binemeritată și care a predat cursuri la toate nivelurile din mai 1985 și până în iunie 2023. Vă mulțumesc foarte mult pentru dăruire.”

Sursa: Școala Municipală de Adulți a Consiliului Local Torrejón de Ardoz a inaugurat ieri noul curs cu 260 de elevi