Esplanada Ermita del Val a fost scena ieri a începerii Sărbătorilor Patronale din Alcalá de Henares. Președintele Frăției Virgen del Val, Gema García Merino, a fost însărcinat să dea o proclamație incitantă la Sărbătorile noastre, în care primarul, Javier Rodríguez Palacios, viceprimarul, Miguel Ángel Lezcano, președintele Consiliului Municipal Districtul V, Alberto González și alți consilieri.

Activitățile Fiestas au început puțin mai devreme, de la 18h, cu campionatul Petanque „Virgen del Val 2022” și ateliere pentru copii și castele gonflabile. De asemenea, s-a putut bucura de spectacolele de dans și, noaptea, de concertele „Eric La Chapelle Trío”, „Efecto Mariposa” și „Shhrizz and the Kizzd”, care au reunit o multitudine de oameni.

Pe tot parcursul zilei de astăzi și mâine vor fi multe alte activități pentru toate publicurile: expoziții, muzică, teatru, sport, spectacole pentru copii etc.

Programarea poate fi Verificați Alcalá de Henares Site-ul Consiliului Local: https://distritos.ayto-alcaladehenares.es/fiestas-virgen-de-el-val/

Sursa: Proclamația lui Gema García Merino a dat startul Sărbătorilor Val ieri 2022